Aşk Körlük getirir mi ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Evet muhteşem başlıkla bir konu açayım dedim. Sjsjsj
Şimdi bon oşko ononmoyorom lar oşok olorom omo oslo odon vormom ler yazılacak ama o bka hepimiz düştük ve kör olduk. Gece sigara yaktık sabah güneşe küstük.
- O seni üzüyor yapmağğğ
diyenler oldu biz naptık ? Dibe vurduk
İncindik be hocam zamanında kör kör gezdik Sjssj

konu başlığını aşı körlük getirir mi olarak okudum. laflar hazırlamıştım. konu içeriğinde aşktan bahsedince ne oluyoruz dedim. psikolojim bozulmuş.

• Beğen
Tepkiler: ne
görluk gotuvemez, gotuvecekse goturuvesin, gotuvemicese gotuvecekler vaa.

Aşık olduğum kızın yalanlarını anlamazdan gelirdim. İnsan sevdiğinin açığını aramaz. Açık arıyorsa gerçekten sevmiyor. Belki iyi niyetten kaynaklanan bir körlük.

• Beğen
Aşık olduğum kızın yalanlarını anlamazdan gelirdim. İnsan sevdiğinin açığını aramaz. Açık arıyorsa gerçekten sevmiyor. Belki iyi niyetten kaynaklanan bir körlük.
Çok güzel özetledin ona bile değmediler ama.

Çok güzel özetledin ona bile değmediler ama.
Her yaşadığını bir tecrübe olarak değerlendireceksin. Ben artık o şekilde bakıyorum olaylara. Çünkü, bazen yaşattıklarını kendin de yaşıyorsun, bazen de yaşadıklarını yaşatıyorsun. O zaman bir den farklı yönlerini görüyorsun her şeyin.

Her yaşadığını bir tecrübe olarak değerlendireceksin. Ben artık o şekilde bakıyorum olaylara. Çünkü, bazen yaşattıklarını kendin de yaşıyorsun, bazen de yaşadıklarını yaşatıyorsun. O zaman bir den farklı yönlerini görüyorsun her şeyin.
Evet tecrübe sadece yaşadıkların değil yaşattıklarında tecrübe oluyor. Her yaşanmışlık bir ders ama biz sınıfta kalanlardanız.d

getirebilir ama sonra kendine gelirsin ajxndb nankörlük gelince
aşk geçiyor daha kuvvetli bağlar kurun sevdiğiniz insanlarla
(sevgilimden ayrılmadım ay ben onu yerim sjxshk)

• Beğen
Geri