Aşk ile karıştırılan duygular

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Tek taraflı hiçbir duygu aşk değildir ve iki taraf da aynı duygulara sahipse ortada bir aşk vardır. O sebeple birine tek taraflı hissedilen her duygu yoğunluğu, aşk ile karıştırılmaktadır.

Maalesef her iki tarafında birbirlerine olan sıcakkanlı, samimi davranışları yanlış anlaşılabiliyor. Bir erkeğin ortama girdiği anda ışık saçan, gülümsemesi ile pozitif ışınları oraya buraya hunharca salan bir kadına " geldi işte ofisin neşesi ', demesi ile bir kadının erkek arkadaşı için kullandığı parfümden dolayı ' buraya oda parfümüne gerek yok Okan bey kokuyor her yerler ' demesi nasıl yanlış anlaşılabiliyor hayret ediyor insan.

@Relativista bu dümdüz asılmak. Yazmak. Yanlamak. Duygu falan yok burda :D
Bende onu diyorum hocam nasıl olur da yanlış anlayıp samimi davranış olarak algılanıp ' yok ya o hep böyle, yapısı o yapmaz öyle şeyler ' denilip kestirip atılıyor hayret doğrusu...
Sonra da ofis çok sıkıcı, molalar çok sıkıcı falan fıstık jkklfkdlşk

Duygusuzlar:D

Bende onu diyorum hocam nasıl olur da yanlış anlayıp samimi davranış olarak algılanıp ' yok ya o hep böyle, yapısı o yapmaz öyle şeyler ' denilip kestirip atılıyor hayret doğrusu...
Sonra da ofis çok sıkıcı, molalar çok sıkıcı falan fıstık jkklfkdlşk

Duygusuzlar:D
Hasta atmış kendini yere. Bi numara yok, sinir krizi. Yerde bi hemşire tansiyon falan bakıyor. Ben de tesadüfen ordayim. Hadi kaldıralım hastayı yerde olmaz böyle dedim. Kaldırdılar personelle hasta yakınları. Bizim küçük hemşire, hala yere çömelmiş. Saçlarını sağdan sola savurdu. Gözlerini yukarı devirerek uzattı elini "beni de kaldırırmısın.." dedi. Estağfurullah estağfurullah diyerek kaldırdım. Hep bi flört. Olmaz böyle.

Geri