Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mahallenizin adı nedir? Eskaza gelmeyelim…"Şurdan bir kişi uzatır mısınız?" Cümlesi flört sayılıyor bizim mahallede.
Fatma Mahallesi, Ayşe sokak.Mahallenizin adı nedir? Eskaza gelmeyelim…
Bende onu diyorum hocam nasıl olur da yanlış anlayıp samimi davranış olarak algılanıp ' yok ya o hep böyle, yapısı o yapmaz öyle şeyler ' denilip kestirip atılıyor hayret doğrusu...@Relativista bu dümdüz asılmak. Yazmak. Yanlamak. Duygu falan yok burda![]()
Hasta atmış kendini yere. Bi numara yok, sinir krizi. Yerde bi hemşire tansiyon falan bakıyor. Ben de tesadüfen ordayim. Hadi kaldıralım hastayı yerde olmaz böyle dedim. Kaldırdılar personelle hasta yakınları. Bizim küçük hemşire, hala yere çömelmiş. Saçlarını sağdan sola savurdu. Gözlerini yukarı devirerek uzattı elini "beni de kaldırırmısın.." dedi. Estağfurullah estağfurullah diyerek kaldırdım. Hep bi flört. Olmaz böyle.Bende onu diyorum hocam nasıl olur da yanlış anlayıp samimi davranış olarak algılanıp ' yok ya o hep böyle, yapısı o yapmaz öyle şeyler ' denilip kestirip atılıyor hayret doğrusu...
Sonra da ofis çok sıkıcı, molalar çok sıkıcı falan fıstık jkklfkdlşk
Duygusuzlar![]()