Ask-i-LaL

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anaaa :)

Ask-i-LaL ceee eee ;p

Bi baktım ki , açılmamış sözlüğün ben açmak istedim..

Kendisiyle epeyce uzun süredir tanışıklığımız mevcut , vede günümüz sanal dünyasında
Onun kişiliği vede karakterinde insanlar epeyce azınlıkta kaldılar O azınlıkta ki insanlardan
sadece birtanesi kendisi..

Yaptığı meslektenmidir artık , genetikmidir bilemiyeceğim ama insan anlayışı mükemel ,
Fazla lakayit olmayı sevmeyen , Arkadaşı için herşeyi yapabilecek nitelikte birisi elife..
Onunla sohbet etmeye bir başlandımı , vaktin nasıl geçtiğini insan anlamıyo , o denli
sürükleyici vede keyif verici bir yapıya sahip..

Ben birisi çıkıpta Elife , şu yönden kötü birisidir diyeceğine inanmam :)
Kendi moreli bozuk olsada , karşısındakininde o sıra moreli bozuksa , onu motive
edecek kadar güclü bir insan o !
Senin gibi bir bireyle Arkadaş olduğum için , ben kendimi çok şanslı hissediyorum..
O değilde , seni vede bu zamana bakınca şimdiki nesilleri çok şanslı görüyorum.
Bizim zamanımızda ne öğretmenler vardı valla :)
Böyle , Pırlanta kalpli bir öğretmenleri oldukları için şimdiki keretalar çok şanslı;p

Bir gün güzel günler yaşayacaksın , umudunu yitirme , gücünü kaybetme
Dua ile kal..

* O benim bitanecik ablam.

* O benim dünyalar tatlısı melekim.

* O bi bi bi bitane :srl:

tanımıyorum ama öğretmen olduğunu biyerden hatırlıyorum :) forumun sevilesi üyelerinden etliye sütlüye karışmaz tanıtmadı daha kendini tanıtsa bilirdim :)

Zeki insanları her zaman takdir etmişimdir, Elife de çok zeki ve akıllı insanlardan. Bilgili, iyimser, hassas, kırılgan, vefalı biri.. Öğretmenliğe yakışan bir kişiliği var, hani mesleğini taşıyor denir ya ? aynen öyle mesleğini taşıyabilen biri. Biraz umursamaz ve güçlü olursa eminim daha fazla mutlu olacaktır. Pek fazla bir şey söylemeye de gerek duymuyorum aslında "görünen köy klavuz istemez" .

Tanımasam da olgunluğunu ve hanımefendiliğini yorumları ile belli eden biri :cici:

Aaa ben buraya yorum yapmamisim. Ask-i Lal hanimefendi ve sakin durusuyla sevilen üyelerimizden biri. Önceden daha bir neseli, daha aktifti; su siralar ya cok yogun, ya cok bikmis ya da cok kirgin. Duygusal, samimi ve icten. Allah güzel gönlüne göre versin.

Önceden aktif olan neşeli olanlara artık bazıları ne halt ediyorsa forumdan soğutuyor neşeli girişkendi önceden şimdi göremiyorum bile umarım eski halini alırsın :)

Uzun zamandır tanıdığım ve hiç bir problem yaşamadığım sevgimin gittikçe arttığı birisi :*
Mesleğini en iyi şekilde yürüten başarılı bir öğretmen.
Foruma neşe katan kişiliklerden
Seviyorum seni canımın içi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri