M
Myself
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Anaaa
Ask-i-LaL ceee eee ;p
Bi baktım ki , açılmamış sözlüğün ben açmak istedim..
Kendisiyle epeyce uzun süredir tanışıklığımız mevcut , vede günümüz sanal dünyasında
Onun kişiliği vede karakterinde insanlar epeyce azınlıkta kaldılar O azınlıkta ki insanlardan
sadece birtanesi kendisi..
Yaptığı meslektenmidir artık , genetikmidir bilemiyeceğim ama insan anlayışı mükemel ,
Fazla lakayit olmayı sevmeyen , Arkadaşı için herşeyi yapabilecek nitelikte birisi elife..
Onunla sohbet etmeye bir başlandımı , vaktin nasıl geçtiğini insan anlamıyo , o denli
sürükleyici vede keyif verici bir yapıya sahip..
Ben birisi çıkıpta Elife , şu yönden kötü birisidir diyeceğine inanmam
Kendi moreli bozuk olsada , karşısındakininde o sıra moreli bozuksa , onu motive
edecek kadar güclü bir insan o !
Senin gibi bir bireyle Arkadaş olduğum için , ben kendimi çok şanslı hissediyorum..
O değilde , seni vede bu zamana bakınca şimdiki nesilleri çok şanslı görüyorum.
Bizim zamanımızda ne öğretmenler vardı valla
Böyle , Pırlanta kalpli bir öğretmenleri oldukları için şimdiki keretalar çok şanslı;p
Bir gün güzel günler yaşayacaksın , umudunu yitirme , gücünü kaybetme
Dua ile kal..
Ask-i-LaL ceee eee ;p
Bi baktım ki , açılmamış sözlüğün ben açmak istedim..
Kendisiyle epeyce uzun süredir tanışıklığımız mevcut , vede günümüz sanal dünyasında
Onun kişiliği vede karakterinde insanlar epeyce azınlıkta kaldılar O azınlıkta ki insanlardan
sadece birtanesi kendisi..
Yaptığı meslektenmidir artık , genetikmidir bilemiyeceğim ama insan anlayışı mükemel ,
Fazla lakayit olmayı sevmeyen , Arkadaşı için herşeyi yapabilecek nitelikte birisi elife..
Onunla sohbet etmeye bir başlandımı , vaktin nasıl geçtiğini insan anlamıyo , o denli
sürükleyici vede keyif verici bir yapıya sahip..
Ben birisi çıkıpta Elife , şu yönden kötü birisidir diyeceğine inanmam
Kendi moreli bozuk olsada , karşısındakininde o sıra moreli bozuksa , onu motive
edecek kadar güclü bir insan o !
Senin gibi bir bireyle Arkadaş olduğum için , ben kendimi çok şanslı hissediyorum..
O değilde , seni vede bu zamana bakınca şimdiki nesilleri çok şanslı görüyorum.
Bizim zamanımızda ne öğretmenler vardı valla
Böyle , Pırlanta kalpli bir öğretmenleri oldukları için şimdiki keretalar çok şanslı;p
Bir gün güzel günler yaşayacaksın , umudunu yitirme , gücünü kaybetme
Dua ile kal..