Aşk acısına neler iyi gelir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kalkin iki is yapin, aksama kadar caniniz cikana kadar calisin. Yorgunluktan sizip kalin, bakin bakalim ask acisina zaman kaliyor muymus :p

Ask acisi mi cekiyon yabani?
Akasani temizlet
Degil mi @Alavarez ya da @Nyctophilia ?
Bakkala yeni mintax gelmis.
Onunla temizlenir akasa...köpüklü köpüklü... "foşur foşur..."
Sağdan sola ceylan derisine safran ile 777 yazılır, hemen teslim edilir. Çakra makinesi ayağınıza geldi.

Oyumu biber turşusundan yana kullandım ve usulca çıkıyorum konudan.

Bihter'in elini kalbine koyup ağlarken Lefty'e ait postu okuduğunu hayal ettim
İntihar aşamasına gelen kişiyi geri çevirmek zordur ancak bu konuda araştırmalar devam ediyor. Önemli olan da zaten kişinin o seviyeye gelmemesidir. Kendisi bu durumu fark edemeyebilir ve yakın çevresinin dikkatli olması gerekiyor.

depressed-brain.jpg

İntihar aşamasına gelen kişiyi geri çevirmek zordur ancak bu konuda araştırmalar devam ediyor. Önemli olan da zaten kişinin o seviyeye gelmemesidir. Kendisi bu durumu fark edemeyebilir ve yakın çevresinin dikkatli olması gerekiyor.

depressed-brain.jpg

Sana saçma konuşuyorsun demiyorum.
Yersiz denilebilir.
Acı çeken bi insana seratonin dopamin diye girersen küfreder muhtemelen.
Konu sosyal bazlı seyrediyor.

Sana saçma konuşuyorsun demiyorum.
Yersiz denilebilir.
Acı çeken bi insana seratonin dopamin diye girersen küfreder muhtemelen.
Konu sosyal bazlı seyrediyor.
Aşk acısının ilk evresinde yani saplantı haline dönüşmeden, kişiyi yaşadığı umutsuzluktan uzaklaştırmak mümkün olabilirse intihar ya da karşı tarafa zarar verme durumu gerçekleşmez ancak Bihter gibi son aşamaya gelmiş birisine elbette bu sözlerin hiçbir anlamı olmayacaktır.

Kuzenim de intihar etti ve kimse de intihar edeceğine ihtimal vermemişti ancak bazı farklıları baştan görebilseydik belki de o aşmaya gelmesine engel olabilirdik.

Kişinin dikkatinin başka konulara yönelmesi gerekiyor yoksa saplantıya dönüşürse zaten geriye döndürmek çok zor maalesef.

bir diş sarımsak.

ciddi yorum yazmak isterdim ama tenasül uzvumda değil şu an konu.

semiz otu yoğurt sarımsak

sadece rakının yanında iyi gidiyor olamaz başka şeylere de iyi gidiyor olmalı

kabullenmek, bir çok şeyin ilacıdır.

Aşk acısının ilk evresinde yani saplantı haline dönüşmeden, kişiyi yaşadığı umutsuzluktan uzaklaştırmak mümkün olabilirse intihar ya da karşı tarafa zarar verme durumu gerçekleşmez ancak Bihter gibi son aşamaya gelmiş birisine elbette bu sözlerin hiçbir anlamı olmayacaktır.

Kuzenim de intihar etti ve kimse de intihar edeceğine ihtimal vermemişti ancak bazı farklıları baştan görebilseydik belki de o aşmaya gelmesine engel olabilirdik.

Kişinin dikkatinin başka konulara yönelmesi gerekiyor yoksa saplantıya dönüşürse zaten geriye döndürmek çok zor maalesef.

Buna katılıyorum
Acıdan bahsediyorsak
Kolay olmayan bir durum elbette
Kişinin dikkatini başka konulara yöneltmesi gerekiyor ki iyileşebilsin
Yarasını kapatabilsin

Ben Altay Bayındır videosu izleyince ne dert kalıyo ne tasa
Altay’ın kolundaki damarlar > hepiniz… sklks

Zamandan başka çaresi yok maalesef. Kabullenmek diyeceğim ama o da zamanla oluyor ancak. Zamanı geldiğinde kabul edeceksiniz ayrılığı ve alışacaksınız.

Geri