Aşk acısına neler iyi gelir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tam yeni bir aşk yazmaya gelmiştim. Benden çok yaşayacaksın yaban kuş :d
Kafada bitirirseniz acısı kalmaz. 3 gün sonra başkasını bulup ona sensiz ölürüm diyeceksiniz nasılsa. Şov yapmayın.

Tam yeni bir aşk yazmaya gelmiştim. Benden çok yaşayacaksın yaban kuş :d
Kafada bitirirseniz acısı kalmaz. 3 gün sonra başkasını bulup ona sensiz ölürüm diyeceksiniz nasılsa. Şov yapmayın.
Sen bi daha aşık olma ango

Aşk mı değil mi...değildir bence yani inşallah.
Şayet değilse,yüklediğiniz anlamları kaydırmak etkili olabilir.
'Aaa ne kadar zeki biri' şeklinde anlam yüklediğiniz birinin aslında öyle biri olmadığını fark etmek sizi soğutur.
İnstagram'da tanıdığı kıza aşık olup,(zannedip),aylarca yazışıp sonra reelde buluşunca instadaki fotolarının shoplu olduğunu,kızın da şişman ve bakımsız olduğunu fark edip zar zor bi kaç ay ilişkiyi yürütüp ayrılan birini tanıyorum.Gelmiş bana da diyor ki 'spor yapıp instadaki gibi olursa aşık olurum terkar'.
İşte bu aşk değil;çoğumuzun %90 aşk zannettiği geçici, maddesel bir heves.
Hayatımızı zora sokacak boyutta bi hevesse,soğutucu açıklara odaklanılabilir.
Çok mu güzel/yakışıklı? bu özelliğe mi vuruldun?buna gölge düşürecek bir açık araştırılabilir.
Çok kabaca ve hayvani fakat böyle sevgiye böyle çözüm.
Farkına varılamayan derin mutsuzluklarda,kalabalıkların içindeki dipsiz yalnızlıklarda debelenmeye devamke.
Sevmeyi beceremedikçe,olmayacak.

Ask acisi mi cekiyon yabani?
Akasani temizlet
Degil mi @Alavarez ya da @Nyctophilia ?
Bakkala yeni mintax gelmis.
Onunla temizlenir akasa...köpüklü köpüklü... "foşur foşur..."

Sen bana 18 bin ver,gecmisini temizlerim.

Ruhsal yolculukta el ele.
Akaşa temizliğinde büyük fırsat, 25 bin değil 18 bin yazmış bi spritüel yaşam koçu.
O parayı buna verecek insanın temizlencek bi akaşasi yoktur zaten.
Üfleyip püfleylip göndersen sifa buldum arindim der.

Ruhsal yolculukta el ele.
Akaşa temizliğinde büyük fırsat, 25 bin değil 18 bin yazmış bi spritüel yaşam koçu.
O parayı buna verecek insanın temizlencek bi akaşasi yoktur zaten.
Üfleyip püfleylip göndersen sifa buldum arindim der.
O parayi verenin nesi temizlenmeli o zaman?

O parayi verenin nesi temizlenmeli o zaman?

Temizlenmeye değer diyelim.
İsin ironisi tabii.
Yeterli bilimsel dayanağı olmayan konulara ciddi paralar akitilmasini ve de spritüel konularda çok maddiyat güdülmesini iç açıci bulmuyorum. Doğum haritası analizlerinden vs de çok ciddi paralar kaldırılıyor. Bana pek sıcak gelmiyor bilmiyorum.

Acının boyutuna bağlıdır ve aşkın en yoğun olduğu dönemde ayrılık yaşanırsa etkisi de ağır olur hatta intihar veya karşı tarafa zarar verme noktasına kadar gidebiliyor.

Dopamin, serotonin ve oksitosin azalması sebebi ile kişi depresyona doğru sürüklenmeye başlar. Stres hormonu kortizol miktarı yükselir ve bu aşamada mutlaka dikkati başka kişi ve olaylara yöneltmek, zevk alınan aktivitelerle uğraşmak gerekmektedir.

Ayrılık yaşanan kişiyi hatırlatacak her şeyden uzaklaşmak ve alkol masalarında teselli aramamak gerekiyor çünkü bu işi daha da zorlaştırıp hem süreyi uzatır hem de kendinize ya da karşı tarafa zarar verecek bir eyleme sebep olabilir.

Unutmak için o kişiyi hatırlatan her şeyden uzaklaşın ve sevdiğiniz uğraşlar bulun. Bu şekilde davranabilirseniz en büyük aşk acısı bile bir ayda etkisini kaybedecektir.

Geri