''Aşıksan gururlu olamazsın'' sözüne katılıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 2556 gün önce görüldü
Arkadaşlar gurur bu gurur, bulgur değil.
Gurur ve Önyargı da güzel kitaptır ha bu arada.

Ay hic artistlik yapmayin ya kabul edin biseyleri.. aşk varsa kendiniz olmaktan cikiyosunuz.. bu laflariniz bos..

ay aşkta gurur olmaz deyip kendime olan saygımdan da vazgeçmem. bu sadece aşk için geçerli değil aslında, insanın içinden nasıl geliyorsa öyle yapmalı ya. ama öyle ama böyle diye koşullandırmamak gerek. neyse ben bu söze katılmıyorum tşk.

gidin uyuyun
sabah gurur yaparsınız

Soruyu şoyle cevirelim .
Cok aşıksıniz aldatildiniz, size saygisizca davraniyor vs vs gurur benim.neyime diyip ^ tülayyyy dön eveee " moduna mi girersiniz yani ?
Ilginç .
Aşık olsaniz da gurur olmalı ,kendinize sayginiz olsun ki yoksa zaten karşıdakinin de size saygisi olmaz bu affedicilikleriniz yuzunden

Gururun varlığı devreye girdiği an aşk sorgulanmaya başlanmıştır zaten. E ikisinin birlikteliği de pek mümkün görünmüyor.

Özsaygı önemli bir kavram. Bunu yitirdiğinizde aslında kendinizi yok eder, farklı bir kimliğe bürünürsünüz. Zira aşık olmak karşındakine boyun eğmek, susmak, sinmek anlamına gelmemeli. Bu bir yerden sonra kötü bir muameleyi de beraberinde getirebilir ve beraber olsanız bile toksik bir ilişkiye bürünür. Açıkçası kendisine saygısı olmayana ben de saygı göstermezdim.

Aşktan çok daha önemli ve büyük duygular var hayatta.. daha önce de demişim, gurur bu bulgur değil.

Geri