Aşık Olmak Kalp Hücrelerini Onarıyor

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bilim kendinden başka neyi kabul ediyor ki zaten. Ben açıklanamayanın peşindeyim ruhlar alemi daha çekici hıh :p
O konular beni aşar @Serçe ciğim ancak merakını anlıyorum. Bana da ilginç gelse de bilimsel kanıt olmadan pek yorum yapamıyorum.

Kur yapan erkeği de kadını da sevmem zaten... Arada çekim varsa kimsenin bir şey yapmasına gerek yoktur ve taraflar birbirine çekilir.
Seni çok seviyorum ama düzsün lefty düz bir yapın var : D

Seni çok seviyorum ama düzsün lefty düz bir yapın var : D

Bilimsel olmayanı araştırsam da kanıt olmadan hakkında konuşmamayı tercih ediyorum. Yakın çevrem de elbette bu konuda etkili olabilir.
Sen de biliyorsun ki bu tip konularda sağlam kanıt yoksa kimse ciddiye almaz.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Bilimsel olmayanı araştırsam da kanıt olmadan hakkında konuşmamayı tercih ediyorum. Yakın çevrem de elbette bu konuda etkili olabilir.
Sen de biliyorsun ki bu tip konularda sağlam kanıt yoksa kimse ciddiye almaz.
Ya Sevgili Lefty cim kur diyorum naz diyorum Aşk diyorum cilve diyorum hala bilim diyorsun herşeyin bu kadar derinine inersek ne zevk alacaksın yaşamaktan : D

Aşık olacak birini bulamadık kalpten gideceğiz yakında püh

Ya Sevgili Lefty cim kur diyorum naz diyorum Aşk diyorum cilve diyorum hala bilim diyorsun herşeyin bu kadar derinine inersek ne zevk alacaksın yaşamaktan : D
Serçeciğim, bu kadar detay bilmenin sağladığı avantajlar çok daha fazladır ve karşı tarafı sağlıklı gözlemler ya da manipülatif davranışlara aldanmazsın.

Aşk; kendiliğinden oluşan ve çaba gerektirmeyen bir duygudur yani zorla aşk olmaz ya da oluşmaz. Senin birini beğenmen yeterli değildir ve karşı tarafla ortak çekim oluşmazsa boşa zaman harcamış olursun. Kısa süreli ilgi de kalıcı olmaz.

Cilve, naz vs. ile kimseyi kendine aşık edemezsin. İlgisini çeksen de bir süre sonra o ilgi dağılır. Aşk, zorlama ile oluşacak ya da yapay davranışlarla elde edilebilecek bir duygu değildir. Beyin, aşık olur ya da olmaz. Olmaması durumunda da kimse o duygu yoğunluğunu davranışlarla yaratamaz. Kime aşık olacağımızı beyin seçer.

Zamanla oluşan duygu aşk değil, sevgidir ancak aşkın yerini tutmaz ve bir gün mutlaka kişi aşkın pençesine düşecektir. Aşk, yoğundur ve insanın tüm mantığını yerle bir eder.

Sonuç olarak aşk şayet karşına çıktıysa, ne bildiğinin de bir önemi kalmayacaktır çünkü her şey hormonların kontrolünde ilerler. O aşamaya geldiğinde, bu detaylara çok fazla takılmasan da neyin ne olduğunu bilmek sana kendini daha iyi hissettirecektir.

@Lefty sen Ne diyor isen doğrudur. Sana inanıyor ve aşkın canı cehenneme yaşasın oksitosin farkındalığı diyorum Sjsjssjsjsj

Yanlız oksitosun da düşünülür yani.d

@Lefty sen Ne diyor isen doğrudur. Sana inanıyor ve aşkın canı cehenneme yaşasın oksitosin farkındalığı diyorum Sjsjssjsjsj

Sen aşkı içinden geldiği gibi yaşa @Serçe ciğim ancak süresi olduğunu hiç aklından çıkartma yoksa etkisi azalınca hatayı ya kendinde ya da karşı tarafta arayıp boş yere üzülürsün. Ne yapsan sonuç değişmez, hormon da eski seviyesine gelmez.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri