Aşık olduğunuz insanın sizden evli olduğunu sakladığını öğrenseniz ne yaparsınız?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Aşık olduğunuz insanın sizden evli olduğunu sakladığını öğrenseniz ne yaparsınız?

• Eşine gider her şeyi anlatırım

Kullanılan: 0 0.0%
  • Allah belanı versin der yoluma devam ederim

Kullanılan: 9 45.0%
  • Bu benim için bir sorun teşkil etmez

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bende ona büyük bir hayal kırıklığı yaşatıp terkederim

Kullanılan: 3 15.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 8 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Yoluma devam ederim elveda deyip :nee:

onu hayvanat bahcesine goturub deveni onceden sinirlendirib onla tanisdirirdim

gençken başıma gelmişti. hoş aşık değildim ama bi bozuldum yeeaani

Allah belanı versin der yoluma devam ederim , şıkkını seçtiim

Uuu çok kötü. Aşık olana kadar anlamadıysam (ki imkansız gibi, en kötü şüphelenir insan) o zaman öğrendiğim an eyvallahı çeker, yoluma bakarım. İşim olmaz.

Aile beni bildiği halde sevgili iken hayatında başka birini öğrendiğim oldu ne ailesine demedim. Karakterinin verdiği potansiyeli iyi kullanmış dedim. Sen sağ ben selamet dedim. Neticede nişanlandıktan sonra, evlendikten sonra da hadi en kötüsü çocuk olsaydı da bana yapabilirdi. Boşanma evresi yaşanmaktansa en başından bitirmek en iyisi. :)

Yaşamadan söylenemeyeceklerden. Bana uygun değil başka biriyle birlikte olan biriyle sevgili olmak. Yuva yıkıcı olmak daha fena, o yüzden istemesemde yol veririm.

Dizilerde gordugumuz kadariyla genelde evli olunan kadin magdur oluyor, bilemiyorum.

Az daha ilişki sürdürür ve onu aldatır yüzüne vururum desem inanmayın, Artık sevdiğim insan değildir.

Allah belanı versin der yoluma devam ederim sanırım, bilemiyorum şuan..

Psikolojime göre değişir Türk.. Bir bakmışsın ağzının ortasına fırıncı küreğiyle vurmuşum mesela, ızdırap olmuşum mesela.. Her şey mümkün bizde.. :mks: :torpu:

Karısına söylerim, bana ne o düşünsün.

tepkim sert olurda gidip gideme me konusunda kararsızım. birşeyler yaşayıp anılar biriktirdiğim bir insanı severken hayatında başka biri çıktığında o durumda bile gitmek kolay olacağını sanmıyorum. galiba ben gidemeyenlerden olurum.

aşık olmak için aptal olmak gerekirmiş. artık böyle bir aptallığımla aşkı haketmiş olurmuyum bu bile düşünülür.

Ben buna cevap vermişim ve yine efso yorumlarından biri yapmışım. Bazen çoh zeki oluyom.

Geri