Aşık olduğunuz insanın sizden evli olduğunu sakladığını öğrenseniz ne yaparsınız?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Aşık olduğunuz insanın sizden evli olduğunu sakladığını öğrenseniz ne yaparsınız?

• Eşine gider her şeyi anlatırım

Kullanılan: 0 0.0%
  • Allah belanı versin der yoluma devam ederim

Kullanılan: 9 45.0%
  • Bu benim için bir sorun teşkil etmez

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bende ona büyük bir hayal kırıklığı yaşatıp terkederim

Kullanılan: 3 15.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 8 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Aşık olduğunuz insanın sizden evli olduğunu sakladığını öğrenseniz ne yaparsınız?​

Olay mahalinden su kadar sessiz akarım.
Ne izim kalır ne sesim.
Öldüm saysın anasını satayım -.-

yapılır mı şimdi dayı ?

zaten zor zahmet seven insanım.

nabıcam ayrılırım tabi. ne işim olur. :T:

Insan bı an dusunemıyor gıbı oluyor dugumlenıyor cumleler bogazında ... O an nası bı tepkı verırım ınan bılmıyorum .s

Birine asik olabilmek icin onunla belli biseyleri yasayip vakit gecirmis olmak lazim. Bu zaman zarfindada kadin erkegin evli oldugunu anlayamiyorsa aptalligindandir. Sessiz sedasiz pislikten uzaklasmak en dogrusu olur.

ne yapak birini sevdik oda mal çıktı. der mal kaybı derim hayatma devam ederm

birde duzgunu denk gelse sasarim zaten, napayim defolup giderim

Evli olduğunu değil de dul olduğunu anlasanız ne yapardınız sorusu daha düşündürücü olurdu.

Boyleleri var zaten, bu forumda da varmis :D Gider esine herseyi anlatirim, ayni serefsizligi tekrar yapmasin diye. Sonra da zaten izimi filan da bulamaz, ugrassin dursun :D

Neyi nereye bilmeyeceğim ya. Ben hayatıma aldığım adamı dibine kadar bilmeliyim.
Şüphe her zaman sonun başlangıcı olur, sıkıntı verir ve o sızıntı da yaşatanda değil yaşayanda baki kalır.:trip:

Aşık olmadım ama benzer bir durumla karşılasmıştım. Neyse ki zarf atmayı seven bi insanım. 2 hafta da fark etmiştim.

Sonuc: tabii ki asla bir daha görüşmedim. Is bağlantısı dışında tek kelime etmedim.

O anlık durum,şuan ifade edilemez.
Allah bilir insanın o anki tavrı ne olacak.

sizden hamile olduğunu anlarım da sizden evli nasıl oluyor ki? :D evli olduğunu sizden sakladığını olmasın o :p

yine de cevap gerekirse yüzüne tükürürdüm herhalde

sizden hamile olduğunu anlarım da sizden evli nasıl oluyor ki? :D evli olduğunu sizden sakladığını olmasın o :p

yine de cevap gerekirse yüzüne tükürürdüm herhalde

Sizden'den sonra virgül koymayı unuttuysa demek ki :/

Hiçbir şey yapmam ben ya. Biten biter işte.

Belli bir süre daha devam edebilir. Ardından su akıp yatağını bulacaktır. Hep öyle olur :T:

Geri