Ashriel

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ash, forumsalda en uzun süredir tanıdığım üyelerden biridir kendisi. Bazı konularda bakış açılarımız taban tabana zıt olsa da Ash bana göre gerçekten objektif bakmaya çalışan biridir. Bu çok takdir edilesi bir huy. Ara sıra kaybolur, geri gelir. Nettir, düşünen biridir. Ben çok severim Ash'i. Hep buralarda kalsın :kaç:

Atarlı, giderli, duygusal, realist. Bir gün pişman, bir gün güler, bir gün kızar. Bazen hal ve tavırları şirin görünüyor. Garip biri.

23.gif

Iyidir insallah.

Başakla birlikte çok iyi ikili oluyorlar :D

Bu kız çok Tatlıydı hatırladığım kadarı ile

Benim diyen forumculara tas cikarirdi eskiden. Simdi 40 yilda bir giriyor, cok eski tanirim, sever sayarim.

Hayatinda guzellikler diliyorum.

Forumdaki ilk arkadaşımdı..
Çok iyi bir kızdır..
Çok severim Ashriel’i
Umarım mutlu ve iyidir..

güldü mü bütün hareketleriyle gözleriyle sesine ve hatta saçlarına, tırnaklarına kadar gülen insanlar vardır ya işte ash bence böyle biri. aslında her duygusu böyle bence, sevgisi, öfkesi, hüznü. ve her duygudan hızlıca çıkabilen bir hali de var. forumsal döneminde birbirimizi sevdik ama uzak durduk. irc’de böyle bir şey yapmayacağız.
iyi olsun, mutlu olsun, güzel filmler izlesin, güzel müzikler dinlesin, güzel kitaplar okusun, böyle istiyorum. ışıl ışıl bir kadın.

-ash ve ben bir ortamda sadece duruyoruzdur-

İnanır mısınız benimle bile kavga ediyordu ama sonunda onu çok sevimli bir insan olması yolunda yardımcı oldum znxnddd

güldü mü bütün hareketleriyle gözleriyle sesine ve hatta saçlarına, tırnaklarına kadar gülen insanlar vardır ya işte ash bence böyle biri. aslında her duygusu böyle bence, sevgisi, öfkesi, hüznü. ve her duygudan hızlıca çıkabilen bir hali de var. forumsal döneminde birbirimizi sevdik ama uzak durduk. irc’de böyle bir şey yapmayacağız.
iyi olsun, mutlu olsun, güzel filmler izlesin, güzel müzikler dinlesin, güzel kitaplar okusun, böyle istiyorum. ışıl ışıl bir kadın.

-ash ve ben bir ortamda sadece duruyoruzdur-

Ya sen nasıl tatlı bir kadinsin, bana destek olma şeklini severim. Hissettin di mi su an kötü bir ruh haline büründüğümü. Bu geceyi bu ruh haliyle kapatırdım belki ama şarki ve video o kadar iyiydi ki sjxjdssjxjs favorilerimden artık.

Teşekkür ederim, her şey için.

hernekadar benden en az 13 14 yaş büyük olsa da bence sevimli ve sevecen biri ayrica eglencelide
severim Ashriel Ablamı.
bazi yorumlariyla beni cidden güldürüyor.
varOL aslan parçası

Nasıl güzel konuşuyor çat çat, hiç lafını esirgemeyişi güzel. Neden uzak durmuştu forumdan bilmiyorum ama iyi ki de dönmüş.Mutluluk katıyor bize, kendisi de olur umarım

Ash ash ash ash
Enerjik, sevgisini, öfkesini, kızgınlığını, mutluluğunu hemen yansıtan biri. Ayrıca bunu istemese de yapıyor çünkü kendini durduramıyor:d
Ancak öfkesi saman alevi gibi hemen de sönüyor, bu da onun vicdan sahibi olduğunu gösteriyor. Ayrıca beni de çok güldürüyor:d
Hep görmek isterim.

bazen agresif;
AF04D76E-EF09-417B-9E14-EA9B8BBC4019.jpeg

ne istediğini bilen kxkxjx
46F9EA10-1F33-4EEA-B928-AF3DC571E05A.jpeg

bazen kırılgan bir kız çocuğu;
A2A16D6B-D0E3-487B-97D8-DEF6ED1E1CCC.jpeg

bizden biri;
1226F9E9-A942-457D-B558-AF89C9C79D5C.jpeg

açık sözlü kdkdj
295178C6-31B2-4CA4-B805-A874517E3DDC.jpeg

seksi ve bilgili bir üstad;
D825AFB0-A7CA-4E45-BF90-3ECBA8213D4E.jpeg

değişimleri seven ve destekleyen kdjd
C60AB5FF-765C-4DC0-BB78-5A2EB2CCD37B.jpeg

son derece değerli tavsiyelerin sahibi
0DB54D6D-8FE2-4787-8073-76A029596D5D.jpeg

zalimin ve zulmün karşısında, mağdur olanların sesi her ne kadar yanlış yazsa da nxjd
725B963E-2FAA-4F62-B8FD-B85CCEBDA4AB.jpeg

çok can, çok seviliyor tarafımdan ve bence kendisi birçok kişi için böyle biri;
056C78CC-8550-4E1E-A7C7-5377AA37E26A.jpeg

öpcük

Geri