Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok uzun yıllardır dediği geçen sene falan.Çok uzun yıllar tanıyorummmm hiç değişmedi sadece neşesi hayat şartlarında biraz değişmiş:=)
sevdiklerimden.
sor bakalım geçen sene mi:pçok uzun yıllardır dediği geçen sene falan.
nasıl değişmiş... iyi mi yoksa kötü mü? azalmış olduğunu düşünüyorsan eğer elbette şartlar ve yaş etkili ancak inan hala bence yaşıtlarıma göre manyağım.. dslkajÇok uzun yıllar tanıyorummmm hiç değişmedi sadece neşesi hayat şartlarında biraz değişmiş:=)
sevdiklerimden.
rahat bi 12-13 senesi vardır ortamlarda birbirimize rastlayalı. en ergen hallerime şahit yani.. :dçok uzun yıllardır dediği geçen sene falan.
iyi de bu kız zaten 13 yaşında diil mi?nasıl değişmiş... iyi mi yoksa kötü mü? azalmış olduğunu düşünüyorsan eğer elbette şartlar ve yaş etkili ancak inan hala bence yaşıtlarıma göre manyağım.. dslkaj
galp <3
rahat bi 12-13 senesi vardır ortamlarda birbirimize rastlayalı. en ergen hallerime şahit yani.. :d
hayır bebişim kötü değil .yaşam şartları tabi etken ama hala tatlı , hala sevimlisin ve hala dobranasıl değişmiş... iyi mi yoksa kötü mü? azalmış olduğunu düşünüyorsan eğer elbette şartlar ve yaş etkili ancak inan hala bence yaşıtlarıma göre manyağım.. dslkaj
galp <3
rahat bi 12-13 senesi vardır ortamlarda birbirimize rastlayalı. en ergen hallerime şahit yani.. :d
Ha???iyi de bu kız zaten 13 yaşında diil mi?
Kafa bir çalışıyor sjsjzsjd biraz azaldilar galb.. çok bakamadım.. ins yok olurlar bana bile ağır geldi.. ejdjeçok ben biri.klfjfh sohbet ederken çok eğleniyoruz. bazı yaptığı şapşallıklar beni çok güldürüyo. misal dün.dşflk aynı zamanda da tam bi yargı machine. lafı dolandırmadan bam bam bam. yeni yeni kaynaşıyoruz ama sevilesi yanları çok. keşke, siyasi konularda aktif olduğu dönemlerde ben de aktif olsaydım, önce tartışır sonra sevişirdik ne güzel. önünde açılan yeni kapılar sana mutluluk ve huzur getirir diliyorum ashcim<3 mucuk.