Ashriel

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Hersey ortada ashriel, bunca zaman kandirmissin bizi :dusun:

Pff farkedmez pes etti :D

O zaman cok da seyapmamak lazim, yavasca konudan uzaklasalim :kaç:

Neler dönüyormuş da haberimiz yokmuş. :p

Çok dişlisin.:sakız:

O kadar da pamuk kalplisin.

Cevaplar sunarken öne sürdüğün setlerin hastasıyım.

Ash sevilmez mi be :srl:
Eskisi kadar gelmiyor buraya. :anla:

İlk yorumumu 20 kasımda yapmışım. Nasıl tanışmıştık hatırlıyor musun :se:
Neyse.
Bunu bırakıcaktım buraya <3
[YOUTUBE]dBlgj0rdgco[/YOUTUBE]

Mevzu ne olursa olsun, akintiya kapilmadan, dogrunun pesinde olusuna hayranim. En objektif bulduklarimdan, hak hukuk konusunda en sagduyulu, guvenilir oldugunu dusunduklerimden.
Sevdigimi tekrar vurgulamak gerekir mi bilemedim :dyg:

eskiden konuşup konuşmadığımızı hatırlamıyorum. aramızın nasıl olduğunu da hatırlamıyorum. hiçbir şey hatırlamadan geldim. şimdi gidiyorum. ileride hakkında bir şeyler düşünürsem tekrar gelirim. :dd

Tartışmayı bilen nadir kişilerden daha çok görmek isterim.

Şimdiiiii bu ashriel nasıl bi kız biliyo musunuz?
Doğrucudur. Doğru bildiğini savunma azmi çok hoşuma gidiyor hep. Sonra böyle olayları mantık çerçevesinde çözmeye çalışır. Haklı da çıkar.Güzel empati yapar. Çok da güzel akıl verir ama kendi meselelerine gelince işler değişiyor. İçinde çok saf bir kalbi var aslında ^^
Böyle sevgi doludur. Sevdiğini güzel sever yani. Tek kalemde çizip atmaz, yargılamaz, ama nerede yanlış yapıyorsan söylemekten de çekinmez. Neyse :D dur bişeyler yazmışsın oraya geliyorum seni cevaplayayım jsjfjsjd öptüm

Ona karşı en ufak bir negatif düşüncem yok ama onun bana var sanırım
Aramızdaki küçük çaplı bir zıt diyalog sonrası bana karşı ön yargılara sahip olmuş olmalı
Kadim zamanlarda yazdığım ve sonradan yazdığıma pişman olduğum bir haber yorumuma gıcık kaptı sonrada bana (:
Forumlarda yazılan yorumları o kadarda ciddiye almamak gerek aslında
Sırf yanlış bulduğun bir yorumu yüzünden bir insana soğuk davranmamak gerek
Ben unuttum o mevzuları umarım oda unutur
İyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum
Yıldızımızın bir türlü barışmadığını söylemişti, bunada katılmıyorum
Geçmişi unutup yıldızlarımızı barıştırma zamanı geldi artık : )

Doğru bildiğini savunma azmini ne kadar bireysel tutarsa o kadar huzurlu olacağına inandığım kişi.
Hiç kimse hele hele sanaldan hiçkimse kahramanlığını yapacak kadar etmiyor kolay kolay.
Zaten gerçekten seven,birey olmayı başarmış biri senin kendisiyle ilgili konularda kahramanlık etmene müsaade etmez,sağlam bir hukuk oluşmadan kişisel meseleleri ile zehirlemez.Mesafemizi insanlara bize anlattıklarına göre belirlemeliyiz diye düşünüyorum .Mesela amber'i tanımam fakat severim.Arkamdan atıp tutuyor da olabilir fakat yansıttığı kadarıyla iyi biri,dahası sana gerçekten değer verdiğine inanıyorum.
amber'in sana rutin anlattıklarıyla çevrendeki diğer insanların anlattıklarını mukayese ederek mini bir test yapabilirsin.
Hangisi,kaçı yapıcılık ve samimiyet içeriyor?
Bunları benden iyi biliyorsun aslında,sadece duyguların iç sesini dinlemene pek müsade etmiyor.
Buradan oku dedim ben de.

Ya arada ince bi perde var evet ama ben severim o halleri de, usul usul o perdeyi acmayi da : )
Ama cok severim seni ash hanimcim, kimini sadece severim, sevdigimden guzel gorunur, seni guzel yanlarindan dolayi severim, sevmek icin cok sebep bulabilirim.
Operim : *

gangim eskiden daha çok sohbet muhabbet içerisinde olsakta yinede seni ilk günkü heycanla seviyorum djsjajbsba çok aklı başında bir insansın yorumların düşüncelerini likelıyorum, eğlencelisinde burdan enişte adaylarına duyurulur sshsjsjstmm şaka), sözlüğünde bilmem kaçıncı yorumum olsada yine olsa yine yorumlarım... ;*:D

Not: aramızdaki tüm kavgaları unutuyorum inanki aklımda hiç biri yok, birbirimizi kırmadan atışıyoz beaaa

Dokularımız pek uyuşmasa da, varlığı siteye pozitif anlamda yansıyan biri.

Nam-ı diğer
images

asshsjs

artık gençlerin önünü açim diyorum komiklik bekleme benden çoluk çocuk bekle skdsşl

Geri