Ashriel

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Yukardaki üyenin yorumuna sevindiğim biri nasıl katlanırdı yoksa diyorum
Kafa dengi doğru bildiğinden şaşmayan ve Yen'i fikirlere açık biri eğlenceli

Forumda yorumlarına sıklıkla denk geldiğim, yazarken aklı selim şekilde yazan, her ne kadar dominant gibi görünse de yazdıklarında duygusal bir yapıya sahip olduğu aşikar biri. :)

Kendi gibi olmasını, duruşunu hep beğeniyorum. Neyse o ne demek istiyorsa uzatmadan onu söylüyor, düşüncelerini açıkca dile getirebiliyor. Avatar seçimleri de çok hoş, benim avatarlarımı bazen beğenir bazen beğenmezdi. :p

Tanışmamız neredeyse 10 yıla dayanacak belki de. Hiç bu kadar büyük kavga etmemiştim seninle. Bazen kızdırıyor bazen güldürüyorsun. Aslında çok kırılmış ve kızmıştım. Konuşmamayı bile düşünmüştüm; ama ne olursa olsun sevdiğim insanlara kıyamıyorum fazla.

Bu aralar durgunsun. Böyle iyi bence. :p
Fevri hallern çekilir dert değil .p
Bir de bazen kızdığın ya da yanlış anladığın bir şey olduğunda mahkemeyi kafanda kurup cezayı direkt kesiyorsun. Bunu yapma. Bazen bir şeyler göründüğü gibi olmayabilir.

Severim seni ama yine de. Bu aralr gayet güzeliz. Kem gözlüler çeksin bakışlarını üzerimizden. Nazarlar değmesin. Şldkdşdn
Neyse işte. Sevmediğim insana adım atmam ben. İyi geceler.

Ay bu sen olabilir misin? Sen olsan bariii.

boks-3-1480057737.gif

-sen olsan bari esprisini bende yaptım... :hıı: bunlar hep gomis... bu arada face de gomisin g.. (kalçası) diye sayfa açmışlar daş daş daş. :liv:

Kendisi ile konusma firsatim oldu bir kac defa gayet guzel sohbeti var tanidikca yazicam:)

Lafını ,sözünü esirgemeyen doğruya doğru bir insan
Özü sözü bir insan

Bilemiyorum altan...

Aslında özü iyi insan. Her ne kadar sevilmesem de hakkını yiyemem zeki ama laf sokma işleri ona göre değil.

Bence naif halleri ters halinden daha iyi .

Oyle herkesi yorumlamak istemeyecegi mevzulardaki bazi yorumlarini okuyorum, sasirtici bi sekilde acik sozlu, lafini esirgemez kim ne dusunur demeden icindekini paylastigina sahit oluyorum. Cok hosuma gidiyor bu tavri. Cogu fikrine de katiliyorum. Ama daha eglenen mutlu halleri vardi o da hostu. Gerci ben her halini seviyorum ama varsa bi sıkıntısı dinlemek icin hazir olduklarimdan, sarip sarmalayip sefkate bogmak istediklerimden :)

Yhaa benide yorumlasana seni yorumlamışım !! Uff tmm neyse yha yapma bidaha kontak kurmayalım okey .s

Eşş açık ve net biri ama onu tanımak için zaman lazım oturup aynı tasdan yemek yememiz lazım yazarak olmuyor :D özü sağlam ama o belli bazende sevimli halleri var gibi gibi :D

Aklıbaşında, yorumları okunulasi üyelerden. Daha sık görmeyi dilerim.

Pek tanımadığım halde samimi buluyorum ve daha da önemlisi iyi niyet enerjisi alıyorum.
Bir insana ne kadar kızarsa kızsın bile isteye,planlı bir şekilde birine zarar vermez gibi geliyor.
Kızgın ve de kırgın olduğu kişilere kurduğu cümlelerde bile vicdan esintileri alabiliyorum.
Sinirli ve tepkili halleri daha sempatik ayrıca,doğallığı fazla seviyorum sanırım.
Sevdiklerine olan yaklaşımlarını ve geçmişteki kırgınlıklarını sezdikçe kendimi görüyorum bazen.
Yapma
Bırak birileri seni iğrenç biri olarak tanısın,birileri senden nefret etsin,birileri seni yanlış anlasın ya da birileri nedensiz çıkıp gitsin hayatından..
Sen de kendimi gördüğüm yönlerin için naçizane tavsiyem; hayatta nedeni ne olursa olsun bir insanın seni anlaması için çaba sarf etme.
Seninle olmak isteyen, sen kendini yormadan gönülden seni anlamak isteyecektir zaten.

Sağlıcakla kal.

Diyet yemeklerimle ilgilenen tek insan oldugundan mutevellit kendisinden elektrik aliyorum her an carpilabilirim xd
Akima kapilirsam kurtarmaya calismayin, halimden memnun olacagim cunku .p

Onun dobralığını dik duruşunu çok seviyorum,
Kimseye eyvallahı yok,sen hep böyle kal hiç değişme. :k1:​

Lise yıllarını bilirim :d sanal alem de en uzun süreli tanıdığım ve hala iletişimimizin kopmadığı değer verdiğim ender arkadaşlarımdandır. twilight serisini onunla sevdim. olaylara karşı genel olarak çok fevri davranır. Dobradır, arkadaşlığımız süresince defalarca kavga etmişisizdir. Ama bir şekilde her zaman üstesinden gelebildik. Beni aşırı rahat ve sinirlenmeyen adam olarak tanımlar. seviliyorsun Ashriel iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni.

Şimdi ben normalde pek fazla üye sözlüklere bişeyler karalamıyorum :u1: ama dün benim için konu açmış , içine de çook güzel şeyler yazmış, kızardım ya :dyg:
Hem iade-i ziyaret yapmak istedim , hem de içimden geçenleri herkesler bilsin istedim .d
Bi sebepten ötürü selam veremiyordum başta , çekiniyodum.
Böyle ucundan kıyısından bi sohbet kurayım dedim sonradan , samimiyetin dibine vurduk xd keşke dedim baştan tanışsaymışız. :aeg:
Dobra olduğunu herkes biliyor zaten , :d böyle açık , net , lafı eveleyip gevelemez. Bi de çok doğal bi sempatikliliği var. Bu yüzden sohbet esnasında aşırı hoş zamanlar yaşadık .d Böyle başından geçen kötü bi olayı anlatsın , onda bile güldürür. Çok gülüyorum yorumlarına :d böyle sen otur karşısına , o iki saat konuşsun sıkılmam yani :D özü sözü bir ^^
ben ona yürüyorum galiba skfjjfs
Çok mutluyum seni tanıdığıma , inşallah da böyle devam eder diyorum. (amin diyin ) :D

(hıı , ben birkaç sözlük daha mı gezsem ne .d )

Hahha bi yorumuna guluyorum hala :D
Bazen cok siradan bi yorumu siradisi hale getirebiliyo, guluyorum yorumlarina cok da dogal buluyorum tepkilerini. Herkese yakismaz bu ama onda cokos duruyo seviyorum bu hallerini : *

Aşkımız başka forumuda başladı :u3: İlk önceleri ikimizde birbirimizden nefret ederdik nasıl olduysa büyük ihtimal uyarı vermek içi Pm attığımda konuştuk ettik biraz tek taraflı düşündüğüm, görmediğim noktalar olduğunu gördüm ona da hak verdim. Ama kendisi de çok inatçı, dediğim dedik biri olduğundan haklı da olsa haksıza çevirmeyi başarabiliyor :bekle

He birde bana yazıldı, bende aha bana yazılıyor olum devam et dedim ne bilim sahteymiş hepsi işte :liv:

Özetle iyi yürekli, dobra biri. Tartışmalarımızda bile saygı duyduğum biriydi

Geri