Ashriel

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Tam bir bas belasiymis.d

Ama sevdim ben onu sohbeti hos. Yay olmayaydi aglatacaktim da yirtti.d

Çoo....k eskiden tanıdığım bir Ashriel vardı.
Acaba o mu?

Ash.
Başka bir forumdan tanıyorum, çok yakın olmamakla birlikte, uzaktan seviyorum kendisini, cidden.
Fikirlerimizin çatıştığı konularda bile kendini ifade ediş şekline bayılıyorum.
İçinden geçeni söylüyor bence, kırpmıyor, bu çok güzel. :d
Umuyorum musmutlu olursun, yakşamlar. :p

O bir hemşo :p
Yorumları sevimli, tanıdıkça gelip yazayım iyice:tatlı:

Tanımıyor musunuz se yi yau. Biraz suratsızdır ama iyi birisidir gerçekten.
O beni şuan bilmiyor ama 3-4-5 yıldır tanırım, bir sorunumuz olmadı hiç. Eskiden sürekli konuşurduk ama o Konya'ya gidince bir şeyler oldu ona, eski panpişim :p

Onu anlatmak,
Kuşa uçma,
Balığa yüzme demek gibi birşey.
Ama deneyecegim.. ;d ( tamam ergenceyse bile mazur gör :msm: )
Onunla konuşurken resim çizer gibiyim.
Manzaraya bakıyorum her yer beton yığını,
Ama görmesem bile binaların arkasında bi yerlerde bi denizin olduğunu biliyorum.
Bu yüzden denizi çiziyorum.
İçinin güzelliğini görebilmek ve yakın olabilmek için bakmak değil görmek gerekli.
Yavaş Yavaş ve samimiyetsizlik çizgisi denen çizgiye değmeden Onu tanıyor ve seviyorum.
Tamamen gördüğümde bir gün Belki bininci kez tanıştığıma memnun olacağım.

Özgür ruhlu , rahat birisi , eğlenmeyi biliyor. Enerjisi hiç bitmesin. :mlk:

Kizdığım kavga ettiğim zamanlar da oldu. Fakat bir süre sonra yine karşı koyamadım ben bu kıza.
Dönüp dolaşıp yine fokurduyoruz.

Butun renklerin karisimi gibi , daha duzgun nasil soyleyebilirim; hah! Salvador dali tablosu gibi. Anlasilmasi guc ama goz alici :) )

Yahudi mistizminde kotulugu simgeler azrael/azrail olarakda bilinen melek

Başlarda biraz denüşük bulurdum hatta sert bulduğum için oy istemeye bile gidemedim öyle de hassas bir kalbim vardır işte :dd her neyse nasıl desem...hımm...hoş sohbetten ziyade evrene verdiği pozitifi enerjiden sizde yararlanabiliyorsunuz insanları kırmak istemeyen biri kibar ve düşünceli.
Şimdilik bu kadar :cici:

İyi bir başlangıç yapmadık. Fakat; sonraları için anlaşılabilir,düzgün ve sempatik olduğu kanısına vardım. Ara ara yanlış anladığı oluyor ama genel olarak kendisi iyi ve akliselim bir insan.

Geri