Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama utangaçsin ve hiç sevgilin olmamış. Doğru mu?
Almanya da sorabilir misin böyle melnurcum?@ismail89 maaşını açıkla hadi.
Ok.Ben bunun önemsenmesini yanlış bulmadım.
"Yalnızca" bunun önemsenmesini yanlış buldum.
Kişi zengin,yakışıklı,güzel biri isteyebilir ya da olabilir fakat tüm hayati şartları buna yüklerse ilkel kalır,ataları gibi kalır demek istedim. Mesela moron ya da karakter fakiri biriyse sırf güzel ya da zengin diye birlikte oluyorsa patolojik.
Ben kendimi daha iyi hissettiğim için spor yapıyorum mesela ve aptal birine ne kadar güzel ya da zengin olursa olsun katlanamıyorum ya da bana iyi gelmeyeceğini hissettiğim an mesafe koyabiliyorum.
Evet, spor yapıp çarpık ilişkiler yasayan, amiyane tabirle önüne gelenle yatan da var. Çok var hem de.
Bunu bi köpek de yapıyor ya da bi sığır da tek fark ağırlık kaldırmak yerine doğada kosuyolar.
İyi takip ettiysen İsmail herkesi masaşını söylemeye davet etti ve ben de doğal olarak İsmail'i davet ettim Sürreyacım.Almanya da sorabilir misin böyle melnurcum?
Anladim.dİyi takip ettiysen İsmail herkesi masaşını söylemeye davet etti ve ben de doğal olarak İsmail'i davet ettim Sürreyacım.
Güzel. Geçmişte İsmail bana da sordu ve ben söyledim, gerçi o bana inanmadı ama ben ona gösterdim.Anladim.d
Of tmmm anladim.ddddhvkvfkmpGüzel. Geçmişte İsmail bana da sordu ve ben söyledim, gerçi o bana inanmadı ama ben ona gösterdim.
Tm gerilme canım sende. Başlatan sensin gerilen de sensin, biraz sakin ol. Weihnachtsfeierinin tadını çıkart.Of tmmm anladim.ddddhvkvfkmp
Gerilmedim melnurcum.Tm gerilme canım sende. Başlatan sensin gerilen de sensin, biraz sakin ol. Weihnachtsfeierinin tadını çıkart.
Trotzdem tadını çıkart bu tatilin Sürreyacım. Gerildiğini gizlemen de ayrıca bir güzellik. Frohe Weichnachten!!Gerilmedim melnurcum.
Ich feier' kein Weihachten.
Danke.Trotzdem tadını çıkart bu tatilin Sürreyacım. Gerildiğini gizlemen de ayrıca bir güzellik. Frohe Weichnachten!!
Senin paran ikinizede yeter .D
Sevdigin kizla sana yetsin ben onla mutlu olurum. Np .)ay bi an ikimize de yeter dedin sandım @Yağmur xddddddddddddddd