Artık kanat getirdim referandum şart...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Bunu artık göze alacağız...
Eğer azınıklara eş değer yaşam şansı vermiyorsak... alsın yürüsünler...
Sorun Kürtlerde değil, sorun bizlerde...
Bizler egemenliğimizi paylaşmak istemiyoruz... bu iş bu kadar...

Neyi goze alacak misiz? Zavallica savasmaktan korkup, kendi ulkemizi, milletimizi korumaktan vazgecmeliyiz, sonra altin tepsi ile hem topragimizi, hem kendimizi dusmanlara sunmaliyiz? Bu nasil bir dusunce, şoktayım.

Belli ki yorulmussun, umidinde yok. Ben ancak yorulup, umidi olanlari 'bizden' sayarim. Ve asil sorun; yorulup, umidini kaybedenlerde. Onlar kolaya kacar, pes eder ve bu sekilde dusunup, sonunda rahat edecegini zanneder, oysa bunun sonu daha kotu olur.

Neyi goze alacak misiz? Zavallica savasmaktan korkup, kendi ulkemizi, milletimizi korumaktan vazgecmeliyiz, sonra altin tepsi ile hem topragimizi, hem kendimizi dusmanlara sunmaliyiz? Bu nasil bir dusunce, şoktayım.

Belli ki yorulmussun, umidinde yok. Ben ancak yorulup, umidi olanlari 'bizden' sayarim. Ve asil sorun; yorulup, umidini kaybedenlerde. Onlar kolaya kacar, pes eder ve bu sekilde dusunup, sonunda rahat edecegini zanneder, oysa bunun sonu daha kotu olur.

Tamam sen devam et... ben walla yoruldum...
az buz değil bu işler çıktığından beri orta yolu bulmaya çalıştım... şimdi nakaut oldum...

unutma oralarda Türk oturmuyor... oralar kürt... puzelin gerisini sen toparla... ama şunu da unutma... lafla peynir gemisi yürümez...

aynıyız dediğin insanları da karşına alabilme gücüne sahip ol...
hadi sana güveniyorum...

Tamam sen devam et... ben walla yoruldum...
az buz değil bu işler çıktığından beri orta yolu bulmaya çalıştım... şimdi nakaut oldum...

unutma oralarda Türk oturmuyor... oralar kürt... puzelin gerisini sen toparla... ama şunu da unutma... lafla peynir gemisi yürümez...

aynıyız dediğin insanları da karşına alabilme gücüne sahip ol...
hadi sana güveniyorum...

Yorul, fakat umidini kaybetme. Hatta bu islerin orta yolu yoktur diye dusunuyorum.

Konumuz ha Kürt olsun, ha baska bir sey. Oralarda kimler oturuyorsa, rahatca, guzelce yasasinlar isterim. Bunu hepimiz isteriz. Madem ki bunu istiyoruz, bir kac kendini bilmez dengesizin lafini dinleyip, inanip ve sonunda hak verip, ne kendimize, nede orada yasayan insanlara bu haksizligi yapabiliriz.

Tekrarliyorum: Yasadigimiz surece, dusmanlarimiz hep olacaktir. Hatta onlardan bize gelen zulum devam edecektir, ta ki onlar vazgecene kadar, cunku bizler yolumuzdan vazgecmeyiz, vazgecmemeliyiz.

Bende Kanat getirdim AOG reis .. Toplanın yiyelim hep beraber :)

images

Bir metre toprak için adam öldürenler,yıllarca mahkeme kapılarında koşanlar,bahçesinde ki elmaları alan çocukları dövenler,kilometrelerce peşlerinden koşanlar bugün devlete topraklarınızı verin devlet kuracaz diyorlar. Suni teneffüsle yaşama tutunmanın etkileri işte.

Geri