Artık kanat getirdim referandum şart...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
İl, il, ilçe, ilçe referandum yapılacak. Türkiyede kalmak isteyen iller kalabilir.
Türkiye ile yaşamak istemeyen iller özerkliği kabul edilecektir.

belirli sayı geçemeyen illerde ilçeler değerlendirilecektir...
Gitmek isteyen artık gitsin... Artık ülke kan gölüne dönmesin...

Bu ülke iktidarı paylaşma iradesi yoktur... Artık herkes kendi yoluna...

Hem niye ayrılıyor ya sinirimiz belli aramıza kim ayrımcılık katmış ise onlar gitsin.
Ülke onlardan temizlensin ne demek ayrılmak ? Başkanlık Sistemi ile mi yönetilsin diyorsunuz siz yani AOG bey?

Bence counter strike'de oyun kurulsun.
Orda savaşsınlar kaybeden defolsun .s

Hem niye ayrılıyor ya sinirimiz belli aramıza kim ayrımcılık katmış ise onlar gitsin.
Ülke onlardan temizlensin ne demek ayrılmak ? Başkanlık Sistemi ile mi yönetilsin diyorsunuz siz yani AOG bey?

Başkanlık !?
Öyle bir cümle yok yazımda...
Ben başkanlık sisteme karşıyım... Parlamenter sistem bize daha iyi geleceğine inanırım...

Artık çocuklarımız, insanlarımız ölmesin diyorum...
yıllardan beri bu iki grup (TC ve PKK) mekik dokumaktan yoruldum...
Artık bölüneceksek bölünelim diyorum...

Ne Türkiye azınıklara hak tanıyacak... nede PKK buşiddeten vaz geçecek...
Hazır Suriyede de bir oluşum varken... ne halleri varsa görsünler...

Esad gibi yapacaksın... kendikaderlerine bırakacaksın...
İşit mi yönetir yada Barzani mi... artık bu bizi ingilendirmeyecek...

Başkanlık !?
Öyle bir cümle yok yazımda...
Ben başkanlık sisteme karşıyım... Parlamenter sistem bize daha iyi geleceğine inanırım...

Artık çocuklarımız, insanlarımız ölmesin diyorum...
yıllardan beri bu iki grup (TC ve PKK) mekik dokumaktan yoruldum...
Artık bölüneceksek bölünelim diyorum...

Ne Türkiye azınıklara hak tanıyacak... nede PKK buşiddeten vaz geçecek...
Hazır Suriyede de bir oluşum varken... ne halleri varsa görsünler...

Esad gibi yapacaksın... kendikaderlerine bırakacaksın...
İşit mi yönetir yada Barzani mi... artık bu bizi ingilendirmeyecek...

Yani ülkenin dogusunu onlara bırakalım öyle mi?

Yani ülkenin dogusunu onlara bırakalım öyle mi?

Referandum yapacaksın il il , ilçe ilçe...

İstemiyorum artık sizi diyeceksin... olsun bitsin...

En iyisi ülkeyi kan gölüne çevirenlerin
dersini vermek

He he... sen onları bul-yakala ve cezalandır... Görürsem söylerim...
Onların hiçbiri milletimin tırnağı kadar değerli değildir... uğraşmaya değmez, artık buna kanat getirdim...

benim çözüm daha etkili...
Bacak kankrense... onu kesip atacaksın... diğer vücuta bulaşmadan önce...

Burada kar mar gözetmeyeceksin... ne kadar çok il terk ederse... ülke o kadar kolay yönetilebilinir...
bir o kadar da refah içinde yaşayabilir...

Eğer Kürt halkı dediğimden farklı düşünüyorsa artık onlar bu duruma müdahale etmeleri lazım...
Etmiyorlar ama...

Referandum yapacaksın il il , ilçe ilçe...

İstemiyorum artık sizi diyeceksin... olsun bitsin...

He he... sen onları bul-yakala ve cezalandır... benim çözüm daha etkili...
Bacak kankrense... onu kesip atacaksın... diğer vücuta bulaşmadan önce...

Burada kar mar gözetmeyeceksin... ne kadar çok il terk ederse... ülke o kadar kolay yönetilebilinir...
bir o kadar da refah içinde yaşayabilir...
Oh ne güzel memleket
İki bomba patlat
Devlette size durun yapmayın
Ne istiyorsanız verelim
Oh mis

''Türkiyede kalmak isteyen iller kalabilir. Türkiye ile yaşamak istemeyen iller özerkliği kabul edilecektir.''

'Istediginizi alin ve bizi rahat birakin' gibi bir dusunce. Onlara kalsa, her seyi alacaklar zaten, ozaman mi rahat bulacagini zannediyorsun? Turkiye icinde, Turkiye disinda tamamen dusmanlar, hainler sarmis dort bir yanimizi zaten (ermeni, yunan, teror orgutleri, onlara destek veren ulkeler: almanya/ingiltere/amerika/rusya enz.). Butun bunlarla ugrasiyoruz, kolay degil. Ve umarim senin gibi dusunenler az olur, hatta hic olmasin. Eger ki cok insan bu sekilde dusunuyorsa, ne topragini nede milletini umursuyor demektir. Direk pes ediyor demektir. Bu bize yakismaz. Eger millet icinde birlik yoksa, yenilmeye mahkumdur.

Hic kendi ellerinle dusmana istedigi verilir mi? Ondan sonra ki zulum daha beter, daha kotu olacaktir. Daha fazla sehid olacaktir.

Ve bir gercek var ki, bu zulumlerin cogu bitmeyecek, ta ki dusman vazgecene kadar. Dusman vazgecer mi? Hayir, belki durulur, sonra daha guclu karsimiza cikar. Biz vazgecer miyiz? HAYIR, asla.

Kolay mı kazandık hemen gözden çıkaralım
Zorluk neydiki ?

''Türkiyede kalmak isteyen iller kalabilir. Türkiye ile yaşamak istemeyen iller özerkliği kabul edilecektir.''

'Istediginizi alin ve bizi rahat birakin' gibi bir dusunce. Onlara kalsa, her seyi alacaklar zaten, ozaman mi rahat bulacagini zannediyorsun? Turkiye icinde, Turkiye disinda tamamen dusmanlar, hainler sarmis dort bir yanimizi zaten (ermeni, yunan, teror orgutleri, onlara destek veren ulkeler: almanya/ingiltere/amerika/rusya enz.). Butun bunlarla ugrasiyoruz, kolay degil. Ve umarim senin gibi dusunenler az olur, hatta hic olmasin. Eger ki cok insan bu sekilde dusunuyorsa, ne topragini nede milletini umursuyor demektir. Direk pes ediyor demektir. Bu bize yakismaz. Eger millet icinde birlik yoksa, yenilmeye mahkumdur.

Hic kendi ellerinle dusmana istedigi verilir mi? Ondan sonra ki zulum daha beter, daha kotu olacaktir. Daha fazla sehid olacaktir.

Ve bir gercek var ki, bu zulumlerin cogu bitmeyecek, ta ki dusman vazgecene kadar. Dusman vazgecer mi? Hayir, belki durulur, sonra daha guclu karsimiza cikar. Biz vazgecer miyiz? HAYIR, asla.
Bunu artık göze alacağız...
Eğer azınıklara eş değer yaşam şansı vermiyorsak... alsın yürüsünler...
Sorun Kürtlerde değil, sorun bizlerde...
Bizler egemenliğimizi paylaşmak istemiyoruz... bu iş bu kadar...

gitmek isteyenler gidince terör biter mi?
PKK biter ama başka terör örgütler yetişir... Yani bu mayamızda var...
Bak durduk yere FETO terör örgütü çıkartık...
Komik değil mi ?
Hisbullah vardı, hatırlarmısınız bilmiyorum... onuda biz çıkartık...
felan filan... ben yoruldum bunları anlatmaktan...
Anlamak istemiyoruz... Benden bu kadar... ben verdim gitti...

Evet referandum gerekli
Başkanlık için
yaw işin gücün yokmu... tüm forumlara bu saçmalığı yazıyorsun...

Abi bana da bi kanat porsiyon olsun .p
Afiyet olsun... :uykucu:

Amaç Kürt devleti kurulması değil Türkiyeyi bölmek.

Zorluk ne mi? Yapmayın ya Osmanlının son döneminden m.kemal Atatürk un Cumhuriyeti ilan etmesinde ki süreci mi anlatayım yoksa savaslari mi?
Kimlik bilinci bile hala oturmamis ummetcilikten siyrilamamis büyüme çağında ki bi ülkeden bahsediyoruz.

Evinin anahtarını teslim et git hırsıza , ne gerek var şimdi senin o evde durmana ?

Geri