Sözlük Arkadaşlığın yalan olduğunu hissettiğimiz anlar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Konuşulan ve gizli olması gereken şeyler ortaya dökülmüyorsa. Yani o konuşulan şeyler iki tarafa zarar vermiyorsa sorun yok ama zarar verip ortaya dökülüyorsa büyük sorun. Dönüşü olmaz, bende öyle yani. Ben o arkadaşlığın/dostluğun yalan olduğunu hissedersem kötü. Kötü yani abi ben biraz tahammülsüzüm bu konu da. Her şey ortaya dökülüyorsa bitmiştir zaten. Öyle bir dostluk yoktur.

Yılların verdiği dostluktur belki. Belki 3-5 aylık, 1-2 yıllık dostluktur. Önemi yok. Dostluk kavramı aslında kişiden kişiye değişir bence ama bende ağırdır. Mesela flört hayatım da ne kadar hanımcı biri olsam bile, bende dostluk kavramı daha ağır basar. Daha ağır yaralanırım. O zaman da bazı şeylerin affı olmaz. Olsa da eskisi gibi bir dost beklemesin yanında veya arkasında. Öyle biri olamaz.

ben seni
sen beni
bana göre değil

Arkadaşlıklar malesef seçilemiyor. İyi olanıyla da, kötü olanıyla da karşılanıyor. Sen iyiysen, (genelde) herkes te sana iyi.

Kazık yediğinizde anlarsınız.
Kısaca bu...

Söyledikleri ile yaptıklarının çeliştiğini görürseniz yalandır.

Arkadaşlık zaten kalıcı değil ki .

Bencillik ve kibir bütün ilişkilerden uzaklaştırıyor..

Forumdan gittikleri an :)

Hep yapmaz dediğimiz, inanıp güvendiğimiz insanlar yaralıyor.
Dedikodu yaparken sağlam insanlarla yapmaya özen gösteriyorum.
Bilgi paylaşımını başkasına aktarıyor ise arkadaşlık yalandır..
Ben çok yalancı bir çocuğum.

Son düzenleme:
hangi arkadaşlık
ne arkadaşlığı
gidin sevişin

Sanal arkadaşlıklara asla inanmam. Burdan da kimseyi tanımıyorum isimlerini bile bilmem. Sadece sempati beslediğim duruşunu, tavrını beğendiğim hanımefendiler var onlarda iyi ki var.

Kandırılmış olmanın verdiği hüzün beni çok rahatsız eder açıkçası. Aptal yerine konulmak kimsenin hoşuna gitmez gerçi, ama beni fazla üzere sanırım.

Geri