Thalassa
Platin Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimkisi tatlı yorgunluk ama biliyorsun.İçlik de öyle oluyordur eminim
Aşkolsun ben nasıl bileyim? xdbenimkisi tatlı yorgunluk ama biliyorsun.![]()
Sosyal hayata karışmak, sosyal çevre ile plan yapmak ve antisosyal olmak yerine sosyal biri olmak.Sosyalleşmek ne la. Elleşmek gibi bişi mi
Sosyalleşmek ne la. Elleşmek gibi bişi mi
İtiraf edeyim bari... asosyalim hiç sevmem bende sürekli yanımda yoremde biten insancıkları....Bir haftada 3 kez buluşmak istiyorlar suraya gidelim buraya gidelim ruhum yoruluyor ya insanın kendine kalmasi lazim
Sosyal hayata karışmak, sosyal çevre ile plan yapmak ve antisosyal olmak yerine sosyal biri olmak.![]()
@climax pozitif bilimci ve psikiyatrideki çoğu hastalığı kabul etmiyor, ona takılmak için asosyal yerine antisosyal yazdım. Forumda bu detayı fark edebilecek birini görmek ise çok mutlu etti.Benimle antisosyal olur musun Lefty? Normları yıkıp yeniden yazalım
@climax pozitif bilimci ve psikiyatrideki çoğu hastalığı kabul etmiyor, ona takılmak için asosyal yerine antisosyal yazdım. Forumda bu detayı fark edebilecek birini görmek ise çok mutlu etti.![]()