Arkadaslarla bulustuktan sonra (sosyallestikten sonra) gelen yorgunluk hissi

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Eve varinca hooop yataga gecilir. bazen kendime gelebilmek 2 gunumu aldi.
thats-me.gif

yarın böyle bir buluşma gerçekleşecek dksk yemin ediyorum psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi. hepsi canım ciğerim ama bir araya geldiğimizde bomba oluyorlar, olmadığımız masa yok ksks siyaset mi biz varız, magazin mi onda da varız, güzellik mi orada da varız fkdk kültür deseeen var, ekonomi deseeen vaaar... çok yoruluyom ya keşke tek tek buluşsak

ulan çok iyi iki espiri ardı ardına slslsji

Sakin bir mekan seçilse de ister istemez yoğun bir tempo yaşanıyor.

Sosyalleşmek ne la. Elleşmek gibi bişi mi

İyi güzel hoş da gerçekten çok yoruyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bir haftada 3 kez buluşmak istiyorlar suraya gidelim buraya gidelim ruhum yoruluyor ya insanın kendine kalmasi lazim

Benimle antisosyal olur musun Lefty? Normları yıkıp yeniden yazalım
@climax pozitif bilimci ve psikiyatrideki çoğu hastalığı kabul etmiyor, ona takılmak için asosyal yerine antisosyal yazdım. Forumda bu detayı fark edebilecek birini görmek ise çok mutlu etti.:)

Antisosyal, psikopat demek arkadaşlar. Tas kafa tıraşlı dövmeli elde tespih nargile kafe tayfası var ya hani. İşte o.

Valla ben bir donem boyle yasadim. Artik ölsem bile gam yemem

@climax pozitif bilimci ve psikiyatrideki çoğu hastalığı kabul etmiyor, ona takılmak için asosyal yerine antisosyal yazdım. Forumda bu detayı fark edebilecek birini görmek ise çok mutlu etti.:)

Pozitivist mi? İyiymiş.

Ben neyim peki? Yapısökümcü mü oluyorum. Ben yapısökümcü olmam, başkası olsun. Bana ne?

Pozitivist de olmam. Bir deney kaç para, biliyor musunuz siz...

Bugün yaptım böyle bir şey. Sıcakta cidden çekilmiyor. Üzerimden tır geçmiş gibi yatıyorum…

Şekerim, siz de no after party deyip geçmesini bilin. Hang over olana kadar kim sosyalleşin diyor size.

Geri