arkadaşlarım benimle dalga geçiyor ne yapmalıyım

Konu sahibi son olarak 3743 gün önce görüldü
Sana şunu söyleyeyim size ne boyumdan siz akıla bakın deyin ama bildiğim kadarı ile genetik bir durum bizim hastanede bir hemşire var yaş 23 boy 15 yaşında bir genç kız gibi yani kısacası size ne benim boyumdan aklım uzun ya sizde oda yok diyin.

Umursamamak daha iyi bence. Herkes 1.80 boyla gelmiyor ki dünyaya. Yeri gelir kısa boy avantaj olur.

Daha lisedesin uzar boyun biraz daha. ben lise 1 de sınıfın en kısasıydım bizim sınıf basketbolcu olunca onlarla takıla takıla en uzunlar arasına girdim :D

Aslın da yanın da olsam onlara öyle bir dalarım ki! zaten bu gece çok sinirliyim! şuan birinin benle kavga çıkarmasını bekliyorum. Çok pis dalacağım!!!!!

Bu yaştaki birisine umursama takma demek ne derece doğru orası tartışılır. Sorun etme , emin ol boyun uzayacaktır:)

beslenmene dikkat et genetikse tabi bi yere kadar ama beslenme ve sporla başarabilirsin

Lisedeyken lakabım Fifty 'iydi, o dönemlerde 50 Cent çok dinlenen ve meşhur bir Rapçiydi ^^ benimde boyum 1.50 olduğu için herkes Fifty derdi bana öyle ki bazen adımın söylendiğini duyunca şaşırırdım.Şuan boyum 1.79 ve boyumla dalga geçen bir çok insandan daha uzunum bırak dalga geçsinler sende dalga geç kendinle niye umursuyorsun bu kadar ^^ kendinle dalga geçebildiğinde esas olarak mutlu bir insan olabiliyorsun, yoksa hep böyle bir şeyleri takıntı haline getirsin.

Erkekler ergenliğini 22 yaşında tamamlar,

Askerden önce boyum 1.76 idi askerden sonra 1.81 oldum.

Ağır adeleleri zorlyacak sporlar yapma, baskete devam et.

Bu tarlamı bugün basket yap yarın uza ?

En kötü uzamazsan boks'a yazıl sonra gir dalga geçenleri tek tek kır. Kavga güzeldir sinir atar

şu basketbol oyna safsatasına hala inanılıyo mu ya. madem basketbol oynamak boy uzatıyo niye basketçiler sonsuza kadar uzamıyo ya da neden tavşanlar basketbolcu olmuyo dünyada en çok zıplayan hayvan onlar. :d

Hiç kendini üzme, bana da neler diyorlar hiç kafana takma. Sen başarılı ol onlar üzülsün. İnsanları sadece suret olarak değil sireten sev. (Görünüşünü değil kalbini) Bunları zihnine yerleştir çok faydalı olacak, Senden büyük Lise üçe giden kızım var.

Kardeşim önemli olan mevcut boyunla neler yapabildiğindir, herkes sulak yerde yetişmiyor sonuçta mesela ben bunu hiç dalga konusu yapmamışımdır. Ne demişler? Sıkma tatlı canını elle patlıcanını, tşk.​

Geri