arkadaşlarım benimle dalga geçiyor ne yapmalıyım

Konu sahibi son olarak 3741 gün önce görüldü
ilk okuldan beri boyum çok kısa olduğu için arkadaşlarım benimle dalga geçiyor bu durum benim psikolojimi bozdu artık boy takıntım çok fazla olmaya başladı boyum uzasın diye bütün denemeleri yaptım basketbolfutbol voleybol gibi ama nafile

Seninki de dert mi?

Aslında hayat çok güzel be dostum. Anla lütfen

şu an kaça gidiyorsun?

boyumu sevmediyseniz size tümden girerim de , bozulurlar

Herkesin bir zayıf noktası var. En çok kaşındıkları yer o zayıf noktadır.

Kaşı biraz. O zaman susarlar

Senin halinden en iyi ben anlarim.Cok erken yaslarda gelistim ve boyum arkadaslarima gore cok uzundu okuldayken 2-3 sene sinifta kalmis izlenimi veriyordum :d arkadaslarimla dolasmak istemiyordum yaninda cuce gibi kaliyorlardi analari gibi duruyordum yanlarinda aha .p tabi simdi guluyorum ama o donem cok uzuluyordum . Okul bitince aklina bile gelmez bunlar uzulme.

Senin halinden en iyi ben anlarim.Cok erken yaslarda gelistim ve boyum arkadaslarima gore cok uzundu okuldayken 2-3 sene sinifta kalmis izlenimi veriyordum :d arkadaslarimla dolasmak istemiyordum yaninda cuce gibi kaliyorlardi analari gibi duruyordum yanlarinda aha .p tabi simdi guluyorum ama o donem cok uzuluyordum . Okul bitince aklina bile gelmez bunlar uzulme.

Ahah ayni ben :D Tepeden bakıyordum arkdslara. Boyuma gore bi arkadasim olmadi.d

Kanks lise 2 ye giderken pire kadardım sonra mahallenin perdelerini asmaya başladım sınıfın en uzunu bendim şimdi 182 .p Şaka bir yana fizyolojik olarak senin de boyunun uzuyacağı bir evre gelecek. Basketbol oynayarak buna katkıda bulunabilirsin. Kızlarla felan takılamıyosan onlara yaklaşman için sana güzel bir yöntem söyleyebilirim :D Ama özelden .p

Boyu değil işlevi önemli de belki susarlar :)

Bunu değiştiremeyecegine göre alişmalisin , yoksa hayatin hayiflanmakla geçecek.
Ayrica sen üzüldükce üstüne giderler lütfen birde gülüp gecmeyi dene olur mu .

Kendinizi sevmekle baslayın bence herseye. Önce sevin, sonra da kendinizle dalga geçmeyi öğrenin. Kendinizle dalga geçmeyi öğrendiğiniz zaman sizinle dalga geçmelerine aldırmayacak, hatta bu onları oldukça şaşırtacağı için size yüklenecek bir açık da bulamayacaklar ve bu sekilde de onları önlemis olacak, yaşamınızın da ne kadar kolaylaşacağını fark edeceksiniz.

Süt iç, spor yap ..
Bu yaşlarını kafana takma ..
Keyfini çıkarmaya bak her gününün ..

Yürüme engelliye topal, görme engelliye bodoslama kör demek gibi birşey bu. Cahilliğin dibi. Şikayetinle ağır ceza alırlar. Sınıf öğretmenine ve rehberlik servisine çok acil (yarın) bu konudaki rahatsızlığını ilet. 10 gün uzaklaştırma alır otururlar aşa. Benim okulda bana böyle bişe gelecek, allaha büyük konuşmayayım bitiririm hepsini. Analarını babalarını alırım okula.

Benim boyum 1,81 çok uzun sayılmam ama yinede çok zorluklar çekiyorum. Mesela otobüste oturdun koltuğun arası dar, bacakların sığmaz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri