Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nihayetinde hiçbir şey olmaz, olan her şey birkaç gün sonra unutuluyor.
Daha dün yağlı ballı olanlar bugün zorbalanıyor. Herkes ulusa sesleniş mesajları yayınlıyor, hemen herkes eleştiri yapıp, karşı çıktığı şeyi en az birkaç kere yapmış olduğu gerçeğini görmüyor.. ben gülüyorum, arınma gecesi de olsa gülerim.
Ne demek tamamen yok etmek, öteki dünyada hesap sorarız ahah
Tek sorun ne biliyor musun moruk.
Yiyemeyeceksen kasigini daldirmayacaksin. Kimse altindan kalkamayacagi bir karsilasmaya girmemeli. Herkes iyi olsun anlassin demek cok sacma olur ve boyle bir sey imkansiz zaten.
Allahimn herkese hidayet nasip etsidnsjajhdjjdjejjhdhhd
Abi ben kafayı tamamen kırıp direğe çıkacağım, inzivaya çekileceğim diyorum, sen yapamazsın diyorlar.
Öncelikle Mor Augin manastırına gidip, beni bir gece misafir etmelerini isteyeceğim.
Tanrı ile başbaşa olmak, kullarından çok güzel" olmalı.