Arınma Gecesi İster Misiniz?

Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü

Arınma Gecesi İster Misiniz?

• Evet

Kullanılan: 3 42.9%
  • Hayır

Kullanılan: 3 42.9%
  • Forumun Buna İhtiyacı Var

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7
Ayda 1 gün herkes birbirine serbest dalış yapsın.
Kalan günlerde taşkınlık yapanlar uyarı almadan banlansın.
Böyle bir önerim var.
Arınma gecesi ister misiniz?

Ay'da 1gun cok sanki. 15gunde 1 ancak keser gibi...

• Hehe
Tepkiler: ne
Gözünüzü seveyim böyle birşey yapmayın o 24 saatte bütün forum üzerimden geçer linçler çok gelirler üzerime..

Çözümcül harekete bak shnsndnznzjxxjxkx aşırı komiksiniz ya jsjskskskskkzkd

o bi günde bana ağzına geleni söyleyecek he.. anında verilir savcılığa.. insan gibi edebinizle döğüşün işte. hayır aşık olmadığınız insanlara nasıl bu kadar sinirlenebiliyorsunuz o da garip.d

serbest dalış sevenden harika bi öneri...
istemeyiz, tşk.

böyle şeyler yazdığında benden nasıl davranmam gerektiğine dair bir beklentin var mı yoksa öylesine mi yazıyorsun
utanıp bir köşeye sinmeli miyim :d
ben her zaman içimden geçeni yazıyorum, birilerinden beklenti içinde olarak değil :d
keşke utansan, belki kendine biraz çeki düzen vermiş olurdun.

Zamanında bunun kralı yapıldı.. birebir kafes dövüşü, üstüne bir şey gelmez daha. O efsane ile son buldu bu tür olaylar..
Tadı damağımızda kaldı.. kafes dövüşü izlerken dinlenecek müzikler falan, güzel günlerdi.

Severiz.
Ben ateşli silahları tercih ediyorum.:D
Üç günde bir olsa daha iyi bence.

gözüm kapalı 20 kişi sayarım kardeşim
Gorselde bulunan adamda animede milyonlari katletti coluk cocuk demeden ama hikayesi farkli. Tabi senin 20 kisin varsa av listende onu kastediyorsan bir sey diyemem.

Zamanında bunun kralı yapıldı.. birebir kafes dövüşü, üstüne bir şey gelmez daha. O efsane ile son buldu bu tür olaylar..
Tadı damağımızda kaldı.. kafes dövüşü izlerken dinlenecek müzikler falan, güzel günlerdi.

Onda bisi yoktu be olm hep ayni teraneler. Iki kisi gecmiste sen bana boyle dedin o sana bunu dedi sunlar onlari zorbaladi. O bunla yatti bu sunla kalkti vs vs bunlar olagan seyler. Hepimiz forumlarda gunah islemisizdir kendi capimizda... O buna sktu , bu bunun arkasindan o grupta bisi anlatti. Oburu o gruba bisi atti Oburu ona pandik atti , incel biri kizlar arasinda dedikodu cikariyor tum kizlara laf tasiyan "drone" adam var bilmem ne...
Hem son bulmadi. Yalnizca dusman taraflardan bazilari buyudu bazilari forumu birakti. Yenilen yada kazanan olmadi. Sonra kolezyumda "oldur onu oldur onu" diye bas parmagini asagi dogru tutanlar. Yerde yatani kavgadan sonra sivazladi "kardesim olur boyle seyler ucuz atlattin" sonra haftadan haftaya gunumuze kadar ufak tefek banlanmalar arayi soguttu falan..

Adam arinma gecesi diyor. Dahasi var mi? Filmini izleseydin gorurdun.
Tamamen yok etmekten bahsediyor ki bunun hayali daha entersan cunku yargilanma yok ajdjjdjdhd

Son düzenleme:
Gorselde bulunan adamda animede milyonlari katletti coluk cocuk demeden ama hikayesi farkli. Tabi senin 20 kisin varsa av listende onu kastediyorsan bir sey diyemem.

Onda bisi yoktu be olm. Iki kisi gecmiste sen bana boyle dedin o sana bunu dedi sunlar onlari zorbaladi. O bunla yatti bu sunla kalkti vs vs bunlar olagan seyler. Hepimiz forumlarda gunah islemisizdir kendi capimizda... O buna sktu , bu bunun arkasindan o grupta bisi anlatti. Oburu ona pandik atti bilmem ne...
Hem son bulmadi. Yalnizca dusman taraflardan bazilari buyudu bazilari forumu birakti. Yenilen yada kazanan olmadi. Sonra kolezyumda "oldur onu oldur onu" diye bas parmagini asagi dogru tutanlar. Yerde yatani kavgadan sonra sivazladi "kardesim olur boyle seyler ucuz atlattin"
Adam arinma gecesi diyor. Dahasi var mi? Filmini izleseydin gorurdun.
Tamamen yok etmekten bahsediyor.
Nihayetinde hiçbir şey olmaz, olan her şey birkaç gün sonra unutuluyor.
Daha dün yağlı ballı olanlar bugün zorbalanıyor. Herkes ulusa sesleniş mesajları yayınlıyor, hemen herkes eleştiri yapıp, karşı çıktığı şeyi en az birkaç kere yapmış olduğu gerçeğini görmüyor.. ben gülüyorum, arınma gecesi de olsa gülerim.
Ne demek tamamen yok etmek, öteki dünyada hesap sorarız ahah

Geri