Arabayla Kız ayarlamaya calisan sehir denyoları..

Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
ya cringe falan ama
arabada son ses müzik açıp piyasa yapmak da zevkli ya aSD:SADSAD:
(millete laf atmadan kendi halinde)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Özellikle kızları göründe ses sistemi kurulu olup yüksek seste müptezel şekilde müzik açıp mahalleliyi rahatsız eden ve egzosu bağırtarak park ve ev çevresinde gezenleri gördüğümde cezayı hiç gözünün yaşına bakmadan yapıştırıyorum bu denyolara.

Saçma sapan hareketler..
O kadar parayı bir hatun için zaten verecek değilim. Tamamen kişisel zevkler.
Harbi denyo o tip adamlar.:D

Yıldız kayması nasıl hızlı geçiyorsa aha onlarda son ses çiuuv diye geçiyor. O değil yol akışını kirletiyorlar.d

Evrimsel süreci daha tamamlanmamış homo saphien türüdür. Bilim insanlarının tahminine göre yaklaşık 1.5 milyon yıl civarı bir zaman geçtikten sonra, "yüksek sesle müzik dinleyerek kız tavlanamayacağını" anlayıp çevreye daha duyarlı insanlar haline geleceklermiş.

Aaa gençler cadde de boşuna mi turluyorlar geçen gece isim vardi hep baltaya sap olmalik hıyarlar gordum hic kız görmedim

Köyün pazarında gurbetçi kızlara mustafa sandal,Gökhan özeni açar tavlamaya çalışırdım..hey gidi günler akıllandıkça hayat saçma geliyor.

Gayet normal. Bunun denyolukla alakası yok. Yaşla alakası var. Misal okuldan çıkan üç dört kızın eve dönüş yolunda saçma sapan şeylere kahkahalarla güldüğüne, abartılı hareketler yaptıklarına şahit olmayan var mı. Yok. Tamamen dikkat çekme çabası. Fıtrat böyle

sene eski senelerdi
müzikli dolanıyorduk

Kepezde bunu başaran 100lerce keko var. kezbanlarla geziyorlar işte

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri