Ne yaptıklarının farkında olmayan,yaptıklarının herhangi bir kızı tavlayamayacak iğrençlikte oldugunu bilmeyen insan dışı kesim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Agir degil kanki hak ediyor denyolarKanka çok ağır konuştun ya. Ergenlikte lorna papi chulo eşliğinde az kız kovalamadik ):
Trende yapsinlar.hem daha kalabalikReyiz ne yapsın adamlar gemi ile mi tav etsin
- denyo demeyi de pek severim.
Bazı arabalara ben de düşüyorum..Arabaya düşüyordur o kızlar çocuğa değil lütfen ama.
Araba olsunda isterse at arabasi olsun ;))2010 model linea var bende şimdi hangi kız düşer buna?
abartısız söylüyorum taksimden floryaya dönecektim bitane abla bahçelievlere nasıl giderim dedi ordan geçeceğim bırakabilirim abla dedim.Araba olsunda isterse at arabasi olsun ;))
Tipin sapigada benzemiyor oysaabartısız söylüyorum taksimden floryaya dönecektim bitane abla bahçelievlere nasıl giderim dedi ordan geçeceğim bırakabilirim abla dedim.
teşekkür ederim ama evliyim dedi.
bi an kötü hissettim kendimi yanlış bi teklifte mi bulundum acaba.
oysa eminönünden annemi de alacaktım yol üstü.
kadın başka bişey mi anladı bilmiyorum.