Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu aile arabası değil , mangalcı dayı arabası. Arabanın donanımları arasında mangal seti de bulunuyor.
Güneş ışığını görür görmez hemen bir sahilde mangalını yapıyorsun arabayla. Zaten sen bu arabayı alınca semaveri de içine atarsın , arabanın ruhu, ruhuna işliyor anlayacağın.
Bu aile arabası değil , mangalcı dayı arabası. Arabanın donanımları arasında mangal seti de bulunuyor.
Güneş ışığını görür görmez hemen bir sahilde mangalını yapıyorsun arabayla. Zaten sen bu arabayı alınca semaveri de içine atarsın , arabanın ruhu, ruhuna işliyor anlayacağın.
Doblo mu?
Arkadaşı alın burdan![]()
A6 olmaz bacım. A5 olur. 1.8 coupe TFSİ iyi seçim.
Ama oyuncak değil bunlar haberiniz olsun 170 HP. 15 litre benzin yakar büyükşehir trafiğinde.
Sıkıntı yok abim, istanbulun yarısı benim.
Audi A3 onerenler, nasil bir estetik zevkiniz var acaba :p
Arabalardan hic anlamam, ben nissan kullaniyorum gayet memnunum da nissan bundan daha estetik yahu :p
Lupe tabi sen begeniyorsan, orasi ayri
Sivaslı mısın?
Forumların gerçek amaci bu arkadaş. Danışmak. Mesela ben size laptop sorarım. Öteki xiomi kullanan var mı der. Ben gider aldığım Bluetooth hoparlör deneyimi paylaşırım. Bunlar önemli lan. Neden bu kadar naif bir soru sorulan başlık altında cevşen cözüyorsunuz?