Arabadan anlayanlar?

• Kullanıcı Lupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Motorlu Taşıtlar (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 240 gün önce görüldü
Yaz feveran'cım merakla bekliyorum senin msjı:)

Bu aile arabası +vergisi?
Uf kendimi bu arabada hayal edemiyorum ama :D

Son düzenleme:
Doblo deyip de küçümsemeyin bence :

Bu aile arabası +vergisi?
Uf kendimi bu arabada hayal edemiyorum ama :D[/B][/COLOR][/FONT]

Bu aile arabası değil , mangalcı dayı arabası. Arabanın donanımları arasında mangal seti de bulunuyor.
Güneş ışığını görür görmez hemen bir sahilde mangalını yapıyorsun arabayla. Zaten sen bu arabayı alınca semaveri de içine atarsın , arabanın ruhu, ruhuna işliyor anlayacağın.

Eğer şoförlüğü çok çok iyi değilse ve dalgın araç kullanıyorsan A6'nın hızını hissetmezsin. 100 ile gidiyorum sanarsın 200 üzeri gittiğinin farkında olmazsın.çünkü bende öyle oluyordu. Birde kaç model yılına göre alacaksın onu belirtirseniz ona göre yardımcı oluruz.

, @w bu jip gibi olanlar mı oluyor?

Audi A3 onerenler, nasil bir estetik zevkiniz var acaba :p
Arabalardan hic anlamam, ben nissan kullaniyorum gayet memnunum da nissan bundan daha estetik yahu :p
Lupe tabi sen begeniyorsan, orasi ayri

A6 olmaz bacım. A5 olur. 1.8 coupe TFSİ iyi seçim.
Ama oyuncak değil bunlar haberiniz olsun 170 HP. 15 litre benzin yakar büyükşehir trafiğinde.

Bu aile arabası değil , mangalcı dayı arabası. Arabanın donanımları arasında mangal seti de bulunuyor.
Güneş ışığını görür görmez hemen bir sahilde mangalını yapıyorsun arabayla. Zaten sen bu arabayı alınca semaveri de içine atarsın , arabanın ruhu, ruhuna işliyor anlayacağın.

2 dakikada ne fantazilere sürükledin bizi shjksj
Seni atacağım o bagaja seni :Dd

Forumların gerçek amaci bu arkadaş. Danışmak. Mesela ben size laptop sorarım. Öteki xiomi kullanan var mı der. Ben gider aldığım Bluetooth hoparlör deneyimi paylaşırım. Bunlar önemli lan. Neden bu kadar naif bir soru sorulan başlık altında cevşen cözüyorsunuz?

Audi A3 onerenler, nasil bir estetik zevkiniz var acaba :p
Arabalardan hic anlamam, ben nissan kullaniyorum gayet memnunum da nissan bundan daha estetik yahu :p
Lupe tabi sen begeniyorsan, orasi ayri

Wolkswagen passat kullanıyorum ben de.
Bugün ki kaza soğuttu beni.
Audiler çok çekici geliyor ama :(

Arabadan, kumardan ve kadınlardan anlamıyorum ama hanıma nissan qashqai alacağım modaymış sanırım. Oysa ki teneke diyorlar.

Forumların gerçek amaci bu arkadaş. Danışmak. Mesela ben size laptop sorarım. Öteki xiomi kullanan var mı der. Ben gider aldığım Bluetooth hoparlör deneyimi paylaşırım. Bunlar önemli lan. Neden bu kadar naif bir soru sorulan başlık altında cevşen cözüyorsunuz?

Yürü git mediamrkte sor senin laptopundan bize ne domalımhaber mı burası birader ?

Son düzenleme:
Geri