Ara Vermek İlişkiyi Kurtarır mı ?

Konu sahibi son olarak 2606 gün önce görüldü

Sizce İlişkiye Ara Vermek Birlikteligi Kurtarır mı Yoksa Tam Tersine Batırır mı ?

• Kurtarır

Kullanılan: 5 7.2%
  • Batırır

Kullanılan: 52 75.4%
  • Diger

Kullanılan: 12 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    69
Bitirir elbet. Hiç pay bırakmamalı. Ya var ya yok.

Ara verersin, dondugunde hic bir sey biraktigin gibi olmaz.
bu yuzden berbat eder derim.

Ara vermek nedir ya. Kısaca olmuyor deyin bitsin. Uzatmanın manası yok.

SM-G313HY cihazımdan gönderildi

genelde kurtarmaz
sevdiğini zamana teslim etmek bu
zaman acımasızdır.

ne kurtarır ne kurtarmaz. genelde zaman kazandırır. ama sonuç olarak ayrılıga gidenbi ilişki yine de vardır.

her gün birlikte vakit geçiriyorsanız ve bunu 3 günde bire indirmek gibi bir şeyse demek istediğiniz ara vermek olayı, çok güzel kurtarır, muhteşem olur ama uzun süreli bir aradan bahsediyorsanız ayrılmaya doğru adımlar atıyorsunuz demektir. bu konuma geldiyseniz zaten ilişki bitmiştir, yavaş yavaş kalkalım biz evresine geçilmiştir. bu ara verme sırasında kişiler başka ilişkilere yelken açabilirler veya özlemekten çok kurtulduklarını düşünebilirler. yapmayın yani. :D

Tamamen bitirir, araya mesafe ve soğukluk girer.

taraflar ısınıyor
ilk yarı bitti
ikinci yarı birazdan başlayacak

Aglatan bir film izliyorsunuz. Az ara veriyorsunuz ve komik sarkilar, videolar dinliyorsunuz/izliyorsunuz, birazdan nasil olsa filmi izleyecegim dusuncesiyle. Tabi egleniyorsunuz, hos vakit geciriyorsunuz. Artik filmi nezaman izlerim Allah kerim. Ara vermek boyle birsey iste. Kurtarmaaaaaz. Film baska bahara kaldi :hıı:

Ara vermeye rağmen seven insan uzak kalamaz.
3 gün yazmadan dayanabiliyorsa o sevgili ara mara değil kopartip aticaksın.

Ara vermenin meali, senden iyisini güzelini buldum. Onunla yapamazsam sana dönerim.

Bitirmek istiyorum ama yine de ilişki için çaba harcayan biri gibi olmaya çalışıyorum.

Zorlarsan bitiririm ama.

Demek.

Geri