Ara Vermek İlişkiyi Kurtarır mı ?

Konu sahibi son olarak 2606 gün önce görüldü

Sizce İlişkiye Ara Vermek Birlikteligi Kurtarır mı Yoksa Tam Tersine Batırır mı ?

• Kurtarır

Kullanılan: 5 7.2%
  • Batırır

Kullanılan: 52 75.4%
  • Diger

Kullanılan: 12 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    69
Ara verilebiliyorsa eğer, zaten o ilişki bitmiş demektir. Sevdiğinle arana nasıl bilerek ayrılık koyabilirsin ?

Eğer her iki taraf araya birinin girmesine izin vermezse ilişkinin selameti açısından bazen özlenmek iyidir :)

Elbette ki kurtarır.Yedek bir sevgili yaparsın.

Ara vermek ne la siz hangi dünyanın ürünüsünüz? Hayata ara verebiliyor musunuz? Yok işte. Sevda da böyledir işte ya vardır ya da yok ara vermek nedir ! Ben bir bakim senden iyisi yoksa geri gelirim dermiş gibi bişey. .. Dünya da sevmek kadar kolay bişey yok seversin biter daha ne dert?

Ara verilicek konuma gelmisse zaten bir iliski uzatmalari oynuyodur.

Bir ilişkide rutin sorunlar görülüyorsa ara vermenin de terapiste gitmenin de bir başka yol denemenin de faydası olmaz. Artık sorun kişilerin özlük haklarıyla, varlıklarıyla ilişkilenmiş demektir.

Geçici, çözüme bağlanabilen, kısa sürede ortadan kaldırılan sorunlar için ara vermeye de ilişki bitirmeye de gerek yok.

Bu akşam sonlanan ilişkimi buna güzel bir örnek olarak sunabilirim. Sorun olmayan bazı durumlar zamanla karşımdaki insan için sorun haline geldi ve ben bu durumu umursamadım. Çünkü sorun yaptığı durumlar benim mizacımla, karakterimle ilintili konular. O güldüğü zaman gülmek zorunda olduğumu, o somurttuğunda somurtmak zorunda olduğumu, o anlattığında dinlemek zorunda olduğumu ve dinlemek istemediğinde susmak zorunda olduğumu düşünmeye başlaması ve bu durumun tüm konuşmalara rağmen kronik hale gelmesi fişi çekti.

A: "Ben bunca meşguliyetin arasında bazı şeylerden feragat edip seninle görüşüyorum, sen hasta olduğunu, keyifsiz olduğunu söylüyorsun."
B: "Çünkü hasta ve keyifsizdim"

Bu akşam ilişkiyi bitirmek, benimle görüşmek ve ilişkiden önce var olan arkadaşlık bağını tekrar diriltmek istediğini ilettiğinde de "olur" yanıtını verdim.

Ezcümle; olmuyorsa zorlamayın. Olmuyordur.

tabi canım
yaz tatili olsun
hafta sonu tatili olsun
bayram tatilleri olsun
olsun yani

ara vermek nedir allasen, okuldayız da tenefüse çıkıyoruz sanki. ya vardır bir ilişki ya da yoktur. verilen ara ile de hiç bir şey kurtarılmaz. her ne halledilecekse sıcağı sıcağına halledir.

zamana bırakılan bir çok şey elinizden uçar gider
kimse ilk masumiyetiyle kalmıyor hicbirsey eskisi gibi olmaz.

Geri