ApqA '

Konu sahibi son olarak 572 gün önce görüldü
Zamanında bana “Koşma yavrım terlersin, hasta olursun.” demeselerdi şimdi 100 metrede Bolt’u geçmiştim.

Yaşıtların evlendi sen ne zaman evleniyorsun diye soran teyzelere, yaşıtların öldü sen ne zaman ölüyorsun diyor muyuz?

Avrupa’lı ve Amerika’lılar uzaya çıktılar biz daha murat gilin damından atlayamadık.

Bir kız sana öküz diyorsa seni seviyor demektir ya da senden hoşlanıyor demektir ya da hiç biri harbi öküzsündür oğlum.

Elin oğlu uzayda yaşamı araştırıyor bizimkiler sigaranın külünü hiç dökmeden sonuna kadar içebilmenin peşinde.

Bana geceyi zindan ettiler, af çıkacak diye bekledim.

Seni ne kadar seviyor olsamda sabah kalktığımda aklıma gelen ilk şey çişim oluyor.

Erkeklerin hepsi odun diyen kızlar hergün o kadar makyajı ormana gitmek için mi yapıyosunuz?

Elalemin “çocukları 1.nci oluyor” diyen anneme, Bak “analar neler doğuruyor, sende iş yok dedim” ardindan terlik.

Bugün saçını ütüleyen kız yarın çamaşır makinasında yıkanır.

Hani dilimizin ucuna gelipte söyleyemediklerimiz var ya; Allah o cümlelerin yolunu açık etsin!

Bankamatikten para çekince sayan vatandaş; para eksik çıksa ne yapacaksın çok merak ediyorum.

Annemin damatları için yorumu: “Bütün öküzler de bizi buluyor” nasıl ot yetiştirdiysem artık!

Baba ben arkadaşıma ders çalışmaya gidiyorum. +Kızım yıllar önce annende bana ders çalışmaya gelmişti otur oturduğun yerde!

Fön çektirdikten hemen sonra yağmura yakalanan kadın kadar tehlikeli çok az şey var bu dünyada. Yanaşmayın derim.

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin.

Şu arabesk rap yapanlar sevdiklerine kavuşsalar da bizde huzura kavuşsak.

Bir kadının yüzü gülüyorsa bilinki bir adamın cüzdanı ağlıyordur.

Sevgilimle everest dağının tepesine çıktık. Hazır çıkmışken terk ettim. Sonuçta herşeyi ‘zirve’de bırakmak lazım. Müthiş bi insanım.

Acun zekatını bana verse de Boğaz’da ev sahibi olsam.

Geri