ApqA '

Konu sahibi son olarak 572 gün önce görüldü
Söyleyecek sözü olmayan yüksek sesle konuşur.

Rüyanda görüyorsan onu özlemişsindir, rüyanda görmek için yatıyorsan; sevmişsin demektir.

Hayat ne garip değil mi? Birisi arabamı hazırlayın diyebiliyorken, diğeri abi 25 kuruş eksik binebilir miyim? diyor.

Eğer ‘unutmak’ 7 harfi yanyana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de 5 harfi yanyana getirip ‘mutlu’ olurduk.

Eskiden 1 kızı 100 kişi ister 1 kişi alırdı, ama şimdi 1 kişi istiyo 100 kişi alıyor.

Aşk öpüşmekten dudakları morarana değil seni seviyorum derken yanakları kızarana yakışır.

Sen, seni seveni görmeyecek kadar körsen sevende seni sevmeyecek kadar onurludur.

Olan hep çok sevene oluyor, sevilen ise egosunu tatmin ediyor.

İnsanlar eğlenebildikleriyle arkadaş olurlar, anlatabildikleriyle dost, ağlayabildikleriyle kardeş.

Kimsenin sevabını istemiyorum! Günah’a sokmasınlar yeter ki.

Vasiyetimdir; Ölünce mezar taşıma fosfordan hayalet casper resmi yapılsın gece görenlerin aklını almak istiyorum.

Bugün bayan diş doktoruna gittim kocası da ordaydı. “Eşinizin hastasıyım” dedim, birbirimize girdik. Ne dedimki ben anlamadım gitti.

Küçükken, yanağımı sıkıp “seni kızıma alacağım” diyen teyzeler? Ne oldu bizim iş.

200 TL’ye alınan ayakkabının fiyatı, baba sorduğunda 100 TL’ye kadar düşerken; arkadaş ortamında sorulduğunda 350 TL sınırını zorluyor.

Gölgene lafım yok, O da seni adam sanıp peşinden geliyor.

Durun! Burada nefes almayın, daha ucuz bir yer biliyorum.

3 şey sonsuzdur; Arka Sokaklar, Akasya Durağı ve Doktorlar, bu üçü evrende asla yok edilemez.

Kızlar kirli sakal seviyor diye 3 aydır yüzümü yıkamıyorum.

Evlilik aşkı öldürüyor diyorlar; Benimle ölür müsün?

4 dakikalık şarkının verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var.

Geri