ApqA '

Konu sahibi son olarak 572 gün önce görüldü
Uzak ve imkansız gözüken bir şey, bir anda yakın ve mümkün olabilir!... - Tolstoy

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir. Bob Marley

Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir. Hz. Ömer (r.a.)

"Dertli insan içi duman dolu bir odaya benzer. Onu dinlemek; o odaya bir pencere açmak gibidir.

4141 sayısını hiç kimse dört bin yüz kır bir olarak okumaz. İtiraf et sende öyle okudun.

"Belki de hayatımızı değiştirecek insanlar yolda yürürken sessiz sedasız geçmişlerdir yanımızdan." -Bob Marley

Onsuz nefes alamam dediğin tek şey burnundur. Gerisi hikaye.

İlk özür dileyen en cesurdur, ilk affeden en güçlü, ilk unutan en mutlu.

Yanıma; Keyfimin kahyasını, paşa gönlümü ve tepemin tasını alarak, burnumun dikine gitmeye bayılıyorum!

Teyze anne yarısıysa 4 teyze bir anneanne yapar. Amca baba yarısıysa 2 amca 2 teyze babaanne yapar. Görümceyi de hesaplıycam az kaldı.

Çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın, yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın.

Güzel bir gün kadar güzeldi güzelliğin, sen yoksun ya ben güzel bir gün görmedim.

Millet ruh ikizini buluyo, ben 15 dakikadır çorabımın diğer tekini bulamadım. Nerde yanlış yapıyorum acaba.

"Kolay değildir; uğruna herşeyinizi verdiğiniz insana yabancı gibi bakmak." -Boris Vian

Elin oğlu uzayda yaşamı araştırıyor bizimkiler sigaranın külünü hiç dökmeden sonuna kadar içebilmenin peşinde.

Bilmezler yalnız yaşamayanlar,
Nasıl korku verir sessizlik insana;
İnsan nasıl konuşur kendisiyle;
Nasıl koşar aynalara,
Bir cana hasret,
Bilmezler.

-Orhan Veli Kanık

Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Gözyaşlarıma, ellerinizle?

Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.

Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum.

-Orhan Veli Kanık

Tıp okuyacak birisine neden coğrafya dersi verilir ki? Hastayı kaybettik ama üzülmeyin dağlar denize paralel.

Aşk diye bişey yaşıyorum. Ne tek taraflı demeye dilim var, ne de karşılıklı olduğuna ıspatım. -Elif Şafak

Otobüste arkaya doğru yürüyelim diyen adama “yürümek isteseydik otobüse binmezdik” diyen genci tebrik ediyorum.

Geri