ApqA '

Konu sahibi son olarak 562 gün önce görüldü
Öyle bir silerim ki , ne zaman yazdığımı bile unuturum.

Daha açık söyleyeyim,seni hayatım boyunca yanımda istiyorum

Hastayım.

'5 Para Etmez İnsanların,Milyonluk Tavırlarına.

Benim en kötü hikayemi,
En güvendiğim insanlar yazdı .

Ben kimseyle Küs değilim, Sen herkesle barışıksın .

Sevgileri şurada dursun, benim gölgesini görmeye tahammül edemediğim insanlar var.

+Cafede çekildiğimiz; fotoğrafı atarmısın?
- O resmi kestim ben.
+ Neden?
- Bensiz daha mutlu duruyordun.

Bazen on saniye bile olsa sesini duymaya ihtiyacı oluyor insanın. Ama bazende kontürün olmuyor arayamıyorsun. Bazen kontürün oluyor ama o müsait olmuyor. Bazen o müsait oluyor ama sen arayamıyorsun. Bazen birisini seviyorsun bazen o birisi seni sevmiyor. Bazende sadece bazen seviyor..

Yazıp yazıp sildiklerimi görsen,
Yazıp silmediklerime dua edersin..

Aslında tek sorun.

Bir daha , bu kadar acıyı başka birisiyle denemekten korkuyor olmak.

Güle güle, hayallerimin içindeki nakarata 'o hiç gelmeyecek' mısrasını söyleten kadın..

Canım, cicim, bebeğim, tatlım, bitanem yazarak yada kalp atarak kardeşlik olmaz. Ona kalleşlik derler, sen yanlış biliyorsun.

+ Hala onumu seviyorsun sen? O kadar acı çektirdi sana ?
-Sen hiç sevmiyormusun birilerini?
+Birilerini sevmeyi sevmiyorum ben .
- Ne tesadüf, bende birilerini sevip acı çekmeyi çok seviyorum.

Hep kolay yoldan para kazanmaya çalıştım. Hep kolay işleri seçtim. Hep kolay cümleler sarfettim, hep kolay aşklar yaşadım. Hep zordan kaçtım. Ama hep zor buldu beni. Ben bir de kolay sevdim, hayatımın en zoruydu. Bilemedim.

Ne zaman bir kız, bir erkeğe 'konuşmamız gereken şeyler var' diyerek seslenir. İşte orada benim gençliğim ölür. Kendimden biliyorum.

''Sni svyrm'' dedi, yorma kendini dedim.

En kötüsüde, her buluşmadan sonra ayrı evlere gitmemizdi.

Uykuda sizin sülaleden sanırım, hiç gelmiyo..

Bu kızlar, neden gömleğinin açıkta kalan kısmını kapatanı değilde, o düğmeyi açanları sever anlamış değilim..

Az önce; beyaz tenli, sarı saçlı, uzun boylu birisini yaktım. Sanırım adı, sigaraydı..

Geri