ApqA '

Konu sahibi son olarak 563 gün önce görüldü
10968241_777530945628368_167801523_n.jpg

Kimse varamaz senin ben kadar yakınına;
Çok zamanlar kendimi sanki sen sanıyorum.

Özdemir Asaf

"Dünyada şimdi onunla yan yana bulunmamamız kadar mantıksız ve lüzumsuz ne vardır acaba?"

Bazı anlar bitmesin
Annelere ömür biçilmesin
Çay soğumasın
Ahmet Kaya susmasın
Sen gitme ...

Kızlar aslında sevmek değil; güvenmek istiyor.
Ama nedense hep yakışıklı birine güvenmek istiyor.

Dokunamadığın ve hiç bir zaman dokunamayacağın bir bedende aşk yaşıyorsan eğer. Ve tüm imkansızlıklara rağmen bir gün belki kavuşuruz diyorsan içinden. Resmine bakıp ''ulan ben senin neyini sevdim'' sorusuna cevap veremiyorsan eğer ; yalnız değilsin bak bende varım.

TıLsıM

Ben, kalem ve kağıt ararken seni yazmak için, sense hiçbir şeye ihtiyaç duymaz sadece gözlerime bakardın ...

ApqA

Merhaba.
Sana bu yazıyı başka bir şehirden, bir gece yarıısından, balkonda otururken ya da bir otobüsün koltuğunda giderken yazmıyorum. Sabaha kadar içtim. Sonra da kendi kendime kızıp uyuyamadım. Başıma ağrılar girdi. Midem bulandı. Kustum. Ağlad.. Neyse, seninle biraz zaman öldürebilmeyi sana teklif etmek bile çok mühim bir mevzuyken, şu anda belki de çok aptalca şeyler söyleyebilecek durumdayım. O yüzden sarhoşluğumu maruz gör lütfen..
Güldüğünde dudaklarının kenarında mavi erguvanlar açtığını -ki bugüne kadar aynaya belkide milyarlaca kez baktığını varsayarsak eğer- nasıl fark etmezsin anlam veremiyorum. Hiçbir şekilde adını koyamadığım bir mutluluk hissi veriyor seni hayatıma olumlamak. Enforfin falan diyorlar eyvallah ama daha bir güçlü sanki. Ellerinin soğukluğunun bile belki de kimsenin fark edemediği sıcak bir yanı var biliyor musun? Bunu sadece ben biliyoıum çünkü benim ellerim de hep soğuk..Yaz kış üşür.
Biraz abarıyorum di'mi?
Çok garip şeyler geliyor aklıma karşılıklı oturup sustuğumuz o muazzam zamanlarda. Birlikle sarhoş olup Hitchcock filmi izlediğimizi düşünüyorum mesela. Tanıştığımız günden itibaren çekildiğimiz bütün fotoğrafların duvarlarda asılı bir oda da; fotoğrafların tarihleri konusunda tartışsak güzel olmaz mıydı sence de? Kaç tane odamız olmasını isterdin mesela? Ya da belki bir domates tarlasında domates savaşı. Zillere basıp kaçmak fikri bile çılgınca geliyor bazen gözlerinin içine bakarken.. En güzeli de kulağımda bıraktığın o kalıcı ses tonun..
Öyle işte..Yine saçmaladım.

TıLsıM

Öyle güzel ki boynuna biriken koku. Öpsem gider koklasam bana sığmaz

TıLsıM

Ayrılık:
Gidenin cesareti,
Kalanın sabrı ile ölçülür.

Oscar Wilde

Eylül mağdurlarıydık,kimsemiz yoktu,
Yaralarımız aman vermiyordu canımıza.
Kimseye kıymamıştık oysa...

Geri