Antalya'da kulağındaki takıları dakikalarca çıkarmaya çalışan genç, sınava geç kalıp giremedi.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kupe degil sorun tirnaklari o tirnaklarla cikaramaz zaten :d
Tırnaklarına dikkat etmedim de küpeleri çıkarmasına yardım etmeye çalıştılar yine çıkmadı küpeler. Zımbalamışlar diye düşünüyorum jfkdj

• Kahkaha
Tepkiler: W
Romalılar. Benim düşüncem şu.
İş uzasın, geç kalmayım, girmeyeyim sınava. ilgi odağı olacağım bu sayede. E kamera üzerimdeyken de iyi fotoğraf vereyim çabası bu. Nerde olsa tanırım. Arkadaşına "sen aç kamerayı, ben kapıya koşacam ama yetisememis gibi yapacam" diyen de gördüm bu sene.

Bana gelecek eleştirileri tahmin ediyorum. Kıyafet uygunsuz sınırı nedir. Sen bunu eleştirisen başkası başka bir sınır belirler ve gün sonunda ülke İran olur diyeceksiniz.

Sınır iç çamaşırı sınırıdır. Gödümüzün lobu belli ise o iç çamaşırı sınırıdır. Bunu günluk hayatta giyebilir babası kocası laf etmedikçe. Ama sınav amaçlı da olsa okula giremez. Girmemeli. Ne demek Antalya sıcak. Sıcak diye derinizi soyup dolaşıyor musunuz.

Ha olayda tiyatro yoksa ben yanılıyorsam (ki yanılmam çok zor benim bilirsiniz. Tanrısal bir karakterim çünkü) o zaman da şöyle derim. Demek ki eleme sınavlarında elenmek icin bazılarının sınava girmesine bile gerek yok.

Romalılar. Benim düşüncem şu.
İş uzasın, geç kalmayım, girmeyeyim sınava. ilgi odağı olacağım bu sayede. E kamera üzerimdeyken de iyi fotoğraf vereyim çabası bu. Nerde olsa tanırım. Arkadaşına "sen aç kamerayı, ben kapıya koşacam ama yetisememis gibi yapacam" diyen de gördüm bu sene.

Bana gelecek eleştirileri tahmin ediyorum. Kıyafet uygunsuz sınırı nedir. Sen bunu eleştirisen başkası başka bir sınır belirler ve gün sonunda ülke İran olur diyeceksiniz.

Sınır iç çamaşırı sınırıdır. Gödümüzün lobu belli ise o iç çamaşırı sınırıdır. Bunu günluk hayatta giyebilir babası kocası laf etmedikçe. Ama sınav amaçlı da olsa okula giremez. Girmemeli. Ne demek Antalya sıcak. Sıcak diye derinizi soyup dolaşıyor musunuz.

Ha olayda tiyatro yoksa ben yanılıyorsam (ki yanılmam çok zor benim bilirsiniz. Tanrısal bir karakterim çünkü) o zaman da şöyle derim. Demek ki eleme sınavlarında elenmek icin bazılarının sınava girmesine bile gerek yok.

sosyal medyada konuşulan bir diğer kız.
sınavda başarısız olacaklarını bildiklerinden kıyafet, küpe, kimliğimi unuttum, geç kaldım kartını oynayanlar ve sosyal medyada biraz konuşayım oradan yürüyüp gideyim kafasında olanlar.

Kadınların dekolte kullanımını doğru bulmadığımı çok defa yazmışımdır ancak yine de tercihleri bu yönde ise kimse tarafından da linç edilemezler.

Tiyatro varsa da yaşı çok genç ve yetişkin olarak aşağılamak değil, doğru olanı göstermek gerekiyor.

Kimse kimseyi linçleyemez zaten ama kılık kıyafetinde bir adabı vardır. Bu topraklara ait, kendine özgü bir kültürün içine doğduk. Niye asyalılar gibi çubukla yemek yemiyoruz mesela? He özgürlüktür istediğin gibi giyinmek diyorsan o zaman şunu tam özgürlük yapalımda isteyen çırılçıplak bile dolaşabilsin sokaklarda da, tartışmalar son bulsun.

Kimse kimseyi linçleyemez zaten ama kılık kıyafetinde bir adabı vardır. Bu topraklara ait, kendine özgü bir kültürün içine doğduk. Niye asyalılar gibi çubukla yemek yemiyoruz mesela? He özgürlüktür istediğin gibi giyinmek diyorsan o zaman şunu tam özgürlük yapalımda isteyen çırılçıplak bile dolaşabilsin sokaklarda da, tartışmalar son bulsun.
Ya hocam @Lefty nin ajitasyonu. Linçlemek ne alaka Allah aşkına. Naaptik sosyal medyasını bulup afişe mi ettil, "ne bu gödün hali" diye mesaj mi attık dm den, kuma gömüp recm mi ettik. Ne dedim okuyun. Sokakta da giyer. Ama orası okul okul. Sen derse girmeden de okul.

Kafada gözlük altta muzlu şort ayakta parmak arası terlikle hastaneye gelen adama da hatırlatıyorum ben dress kodu. Bu ne hal tur kafileni mi kaybettin diyorum. Az insan olacaksınız. Olacaksınız la mecbursunuz. Adamın babası ölmüş orda. Sen serseri gibi dolaşamazsin. Lara plajı mi bu. Hastane

Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz demedi mi daha kimse : dd

bence kız dikkat çekmeye filan çalışmamış...
sadece hayatı boyunca şeklimiz yeter deyip o şekilde devam etmiş.

sınavda da çizgiyi bozmak istememiş. sabit duruş, azıcık saygı.

gızın sütyenine takılanlar olmuş
la size ne

Her şeyini çikarip gelmiş , bir kupeyi cikarmayı akıl edememiş. ( tuhaf )
Nerede ne giyecegini bilmemek varosluk, egitimsizlik gostergesidir .Her kurumun dresscodeları vardir.Adabı muaseret denen bir şey vardır..
Kaldi ki otel restaurantlarina kendi plajindan çikip giremezsin girmeye kalkarsan uyarirlar.vs vs bu boyle uzar gider.Sen kalkmis resmi bir kurum ve resmi bir sinava sezlongdan kalkip gitmis gibi giremezsin .
Cok acimasiz olacak belki ama bu tipler zaten okumasın nerede nasil davranacagini bilmeyen zihniyetleri gormek istemiyorum gittigim kurumlarda .

Ya hocam @Lefty nin ajitasyonu. Linçlemek ne alaka Allah aşkına. Naaptik sosyal medyasını bulup afişe mi ettil, "ne bu gödün hali" diye mesaj mi attık dm den, kuma gömüp recm mi ettik. Ne dedim okuyun. Sokakta da giyer. Ama orası okul okul. Sen derse girmeden de okul.

Kafada gözlük altta muzlu şort ayakta parmak arası terlikle hastaneye gelen adama da hatırlatıyorum ben dress kodu. Bu ne hal tur kafileni mi kaybettin diyorum. Az insan olacaksınız. Olacaksınız la mecbursunuz. Adamın babası ölmüş orda. Sen serseri gibi dolaşamazsin. Lara plajı mi bu. Hastane
Yaptığım yorumun senin yazdıklarınla ne ilgisi var ki? Haber sitelerinde gördüğüm aşırı yorumları da dikkate alıp genel bir yorum yazdım. Kızın dikkat çekme amacı taşıdığı, tiyatro çevirdiği yönündeki iddialar o sitelerde de var.

Sınava alınmama sebebi küpeleri değil mi? Kıyafet yönetmeliğine aykırı bir durum olmadığına göre kıyafet tartışmasını anlamsız buluyorum, kaldı ki yerine göre giyinmemiş olduğunu ben de ifade ettim. Videoda dikkat edersen hiç kimse de kıyafetine takılmamış ve ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışlar.

Bu tarz tartışmalar sosyal medya sayesinde yaygınlaşıyor ve bazı insanların da cesaret alıp başka yaşamlara karışma hakkını kendilerinde görmelerine sebep oluyor. Yolda ya da toplu taşımada kıyafeti nedeni ile saldırıya uğrayanları ne çabuk unuttunuz.

Bir ara da kadınların sporcu büstiyeri ile spor yapması eleştirilmişti. Sonuç olarak hiçbir insan kıyafeti nedeni ile hedef alınamaz, ağır eleştirilere maruz bırakılamaz. Sen ye da ben bunun bilincinde olabiliriz ancak toplum her kesiminde aynı hassasiyet ne yazık ki bulunmuyor.

Son düzenleme:
eskiden sınav yerine önceden gider, yollarda keşif yapardık. sınav günü benden önce ailem kalkardı vs. takıyla girmek yasak ise bırakın unutmayı; rahmetli kulağımı keser, yine de küpesiz sokardı beni o sınava.hsjsjsjs

Geri