merhaba arkadaşlar ya ben annemle bir türlü iletişim kuramıyorum en ufak bi konuda bile tartışıyoruz beni hiç anlamıyo bende onu kırmak istemiyorum ama ister istemez kırıyorum bu durum beni çok üzüyo sizce ne yapmalıyım ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Annen sinirlendiğinde yada söylendiğinde sen cevap verme sessiz kal. Odana geç gözünün önünde görünme ve o sinirli anlarında ne derse onu yap. Daha çabuk sakinleşecektir. Bir süre sonra oda sana karşı aynı şeyi yapmaya başlayacaktır. Aslında annelerimizin bizden istediği tek şey sevgi ve saygı.![]()
merhaba arkadaşlar ya ben annemle bir türlü iletişim kuramıyorum en ufak bi konuda bile tartışıyoruz beni hiç anlamıyo bende onu kırmak istemiyorum ama ister istemez kırıyorum bu durum beni çok üzüyo sizce ne yapmalıyım ?
Merhaba Nursena_ . Anne ile iletişim bazen zorlanabiliyoruz. Çünkü anne ile çağ farkımız oluşuyor. Onun yaptıkları ya da bizim sözlerimizi sanki kendisine hükmediyoruz gibi algılayabiliyor.
Yapmamız gereken kızgın olduğunda sessiz kalmak. Eğer fikrine gerçekten ihtiyacın varsa sanki o durumu bir başkası yaşıyormuş gibi anlatabilirsin ve böylelikle onun görüşünü alırsın.
Unutmamalısın ki annenin gözünde sen hep çocuksun.