anneden dayak yemek

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
anneden dayak yemek,

Son derece normal birşeydir annedir bu cennet anaların ayağının altındadır, döverde severde.

* herkesin başına gelebilir normaldir :p

* en güçlü silah terliktir :D

* Hemen herkesin yaşadığı ve sonrasında sıcak bir sarılmayla son bulan vukudur.

* ağustos ayında kupkuru havada çamura bulanıp eve gelirsen anneden göreceğin eylem :D

genellikle yakalandıysanız bir iki tokat, kaçar vaziyetteyseniz pesinizden uçan bi terlik ile atlatabileceginiz hadise :D

Sürekli yaşadığım bi olaydır :D:D:D Şiddetê hayır :d

Muhakkak birgün özlenilecek eylem.Tabi dayağı atan yüreğiyle & bedeniyle bir anneyse.

Hayatı boyunca sadece bir kere bana vurmuş annemin,bunun sonucunda 4-5 gece uyuyamayıp onu affetmem için ağlamasını getirir hep aklıma.

Normaldir,her çocuk terliği tadacaktır :p
Aşırısına karşıyım tabii :D

Kardeşim sağolsun,küçükken bol bol yerdim :D her olayda zırt pırt anneee diye bağırdığı için hep haksız ben oluyordum :D

-Valide hanım 26 yaşındayım ben? Yeter da!

Cümlesinin isabetli bir terlik atışıyla yere düşmesi ;s

İnsanlık terliği bunun için keşfetmiş..
Dayak cennetten çıkmadır :)

Superdir. Yemedim diyen yalan soyler. Her terlik,oklava olayi ilerde gulerek anlatilan guzel anilara donusuverir.
Annnneeemmm :-)

Ben küçükken çarpımtablosunu ezberleyemedim diye annem kömürlüğe kapatmıştı(tabi kömürlüğümüz bizim oyun evimizdi temiz ve oyuncaklarımızla doluydu ayrıca penceresi de vardı :p) ama çok ağlamıştım :p
İşte matematik öğretmeni olmaya orda karar verdim asjahjshajbsn :D
Aklıma geldi anlatayım dedim :p
Allecra, Relativista:D

Kardeslerim Arasinda abim 1 Ben 2. sirada Geliyoruz. Tabi Genelde Ben Hem Abiden Hem Anneden dayak Yerdim. Tertemiz Hemde:kiki:

Geri