Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ortaya karışık vardı bizde oklava terlik vsvs.. çatalla bile dayak yedim Lan keşke az daha dövseymiş şimdi Annemm deyince Yavrumm demesi yokmu bitiyorum
Hiç tatmadığım bir şey
Hatta kardeşimle bir gün plan yaptık annemi kızdırıp bize vurmasını sağlayacaktık
Çıldırmıştık o gün ama annem sürekli uyardı tamm o kıvama gelmişti ki yine vurmadı gitti bir sürahi su ile gelip üzerimize dökmüştü (: Tek şiddeti buydu sanırım (:
Bende derin izler bırakan bir şey.
Mesela; hiç yaramaz olmayan bebektim/çocuktum hatırlıyorum çoğu şeyi.Başkası yaramazlık yapar suç üstüme kalır annem banyoya kilitlerdi beni.
O yüzden şuan ileri derece panik atağım var ve uzun süre tek başıma kapalı bir yerde kalamıyorum.:T:
-daha çok örnek varda ne olursa olsun anne candır.
En önemli silahı çimdikti annneciğimin, ama nedense hiç kızarmazdı üstelik essiz sedasız hallederdi.
Terlik çok fırlatılsa da arkamdan asla buluşmadı tenimle
Kapıdan çıktığım ana tesadüf ederdi nedense.