Anne sözünden çıkmayan erkeklerin flörtü tarafından terkedilmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Manitanin yeri dolar ama ananın yeri dolmaz biri gelir biri gider

• Kahkaha
Tepkiler: ne
sana böyle bir ağırbaşlılık geldi işe başlayınca farkında mısın?
günlük dozumuzu alalım konusunda coşan ash gitti.
İş ile alakası yok bence ya. benim iki yönüm de var o an hangi yönüm baskinsa o dışarı çıkıyor..
O konu yüzünden en son Run çok tatava yaptı ben de paylaşmıyorum artık. İki gözümüz şenleniyordu, kiskandilar.

Anne sözünden çıkmamak bir kişilik sorunu. Genel manada birinin sözünden çıkmamak davranışı temelinde sorunlu zaten. Karar alabilme, karar verebilme yetisi oluşmamış bir kimlikle ilişki bir yerde sekteye uğrar. Fakat anneye kıymet, değer vermeyen erkek de bir o kadar sorun. Üzerinde onca emeği olan anneye saygı duymayan erkekle de ilişkide sorun yaşamak muhtemel.

Klaus un bir lafi var bilirmisiniz always and forever aile herseyden once gelir

fikirlerimiz cogu zaman uymazdi o kizardi ben kizardim bagiris cagiris kavga gurultu
bu benim hayatim diyerek cok sacma seyler yuzunden uzmusum kadini
zamaninda kiymetini bilebilseydim keske
anam bi yana dunya bi yana diyebilseydim
simdiki aklim olsa bi sozunu iki etmezdim
diger insanlarin dusunceleri de .... assaaaa kasimpasa olurdu

Anneci erkekle olmaz… Anneci derken annesini seven, saygıda kusur etmeyen değil…

Aile bağları kuvvetli erkekler annelerinden etkilenir, bu bir gerçek. Erken yaşlarda ailesinden kopmuş, kendi ayakları üzerinde duran erkekler daha fazla kendi kararlarını alırlar.
Beni tanıyan kişiler bilir, çok büyük anneciyim :) bu aramızda ki bağ ile ilgili.. kişisel kararlar başka şey.

klausun bir lafı var always and forever aile herşeyden önce gelir

filörtte sevişme oluyor mu
olmuyorsa böyle şeylere gerek yok

Evlenince de büyü müyü ayırır bu tip ebeveynler. Mümkün mertebe yakınından geçmeyin.

Anneci erkekler olduğu kadar anneci kızlarda var önemli olan aradaki dengeyi sağlayabilmek

Dün bi yayındayken dj kendini paraladı annemin sözünden çıkmam diye bende dedim ki sütünü iç uyu Sjsjsjsj

Yanlış bence bireyler aklı selim olmalı kendi kararlarını kendisi vermeli

anne ve eŞlerin arasindaki terazi cok hassas bir terazi
lakin benim eŞim var diye annenin sözünden cikmakda dogru deyil
tabiki ayni zamanda annen var diye eŞinide üzemezsin orta yolu bulmalisin

Şunuda asla kimse unutmasin​

kendi annesine saygisi olmayanin bir baskasinin annesine veya karisina kocasina asla saygisi olmaz​

sen diyeceksinki bazilarinin hemde bal gibi karisina kocasina saygisi var
inanki o sadece zamanini bekliyor zamani geldiginde patlak verecektir

haaa ama dersenki ya annen ya ben
ozaman akli selim kisi annesini secer

istisnalar olabilir
ama bizler karisinin lafiyla yada kocasinin lafiyla
asla annemizi sokaga birakmayiz

UMARIM KENDIMI VE BU KONUYU IFADE EDEBILDIM

kendi annesine saygisi olmayanin bir baskasinin annesine veya karisina kocasina asla saygisi olmaz​

istisnalar olabilir

Bunu sen mi yazdın abisi?

• Hehe
Tepkiler: ne

istisnalar olabilir

Abi sen sussan anlarim ben seni ya yorma kendini ))

Annemi, kız kardeşimi, babamı çok severim. Onlar da beni çok sever. O yüzden beni mutlu eden insanlar(partnerim) onları da mutlu eder. Beni seven insanları onlar da severler. Kızları yerine koyarlar.

Olması gereken sağlıklı ilişki de budur.

Her ilişki böyle sağlıklı mıdır? Hayır. Burda görev erkeğe düşüyor, kişisel ilişkilerini diğer tarafa yansıtmamak, arabulucu rolü üstlenebilmek, sapla samanı karıştırmamak onun görevi. Anne müdahale etmek isteyebilir, erkek müsade etmeyecek. Eş anneye karşı doldurmak isteyebilir, erkek müsade etmeyecek.

Denge.

Ailem ile aramda mesafeler var.
Ayda bir telefonda görüşürüz arada.
Bu bilinçli bir iletişim tarzından ziyade bizim ailenin karakteristiği ile ilgili; soğuk nevaleyiz ailecek.
Fakat bunu insanların bilinçli olarak hayatına aktarması gerektiğini düşünüyorum. 18 yaşından sonra bıcı bıcılı aile ilişkileri,hala annenin babanın gözüne bakılarak alınan kararlar kişinin benliğini ve karmasını keşfetmesinde büyük bir engel bence. Olumlu-olumsuz olaylarda ailecek geçirilen histeri krizleri, ebeveynin çocuğuna yüklediği sorumluluk ve beklenti ya da çocuğun (18'ini geçmiş kazıktan bahsediyoruz) ebeveyne yüklediği beklenti ve sorumluluk vs. hastalıklı haller gibi geliyor bana.
Yani ne bileyim başıma bir şey gelse ailem öğrenip kahrolsun istemem; düştüğüm gibi kalkmayı keşfetmek isterim ya da yaşlandığımda çocuğum kendi özel hayatını zehir etme pahasına bana baksın istemem; İyi bir huzur evinde arada ziyaret etse kafi. Onun mutlu olması,benim mutluluğum olur zaten.. Ailemdeki her birey kendi hayatında,kendi tercihleri ile başta kendi mutluluğu için yaşadığı bir hayata sarılsın.

Geri