Anne sözünden çıkmayan erkeklerin flörtü tarafından terkedilmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
İlla açıklatacak flört ediyorsun buluştunuz sürekli annesi arıyor nerdesin eve gel o da "tamam annecim geliyorum" diyor hı ?
Ya üzmeyin oğlanı :D kiyamam ben :D
Bırakırız evine :D
Ünlü düşünür Hande Yener ne demiş:

Sen yoluna
Ben yoluma
Çok mutluyum artık
Sen tak kimi istersen koluna :D

Bi insanın çocuğuna yapabileceği en büyük kötülüklerden biri de onu kendine bağımlı hale getirmesi galiba.
Kendi halinde sevgisiz bırak hangisi daha zararlı deseler ilki daha zararlı olabilir gibi duruyor.

Anasının dizinin dibinde otursun o zaman.

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. O yüzden bunun orta yolu olmalı

bir arkadaşım vardı, böyle çok cool, özgüveni yüksek. evlendi, evine tebriğe gittim. her yerde damadın annesinin ve babasının fotoğrafları. o kadar garip ki. bozuntuya vermemeye çalıştım ama çok zor. öyle istiyormuş herif. dedi, “ben de annemle babamın fotoğrafını koydum” misilleme güya. bir başka köşede de arkadaşımın annesi babası kdjd ay gülüyorum ama o kadar mantıksız ki. sonra sonra anne figürü çok belirginleşmeye başladı evliliklerinde. ve sonuç hüsran. bence sadece anne değil, herhangi biri; baba, kardeş, herhangi bir arkadaş vs gibi çok baskın ve etkin karakterler olmamalı bir insanın hayatında. tek başına düşünebilmeyi, konuşabilmeyi, davranabilmeyi öğrenmeli. benim sevgilimde de dostlarımda da aradığım kriterlerden biri bu.

Atasina saygili bireyleri takdir ederim.
Lakin cocuguna saygi duymayan eveveynlerin megalomen tavirlarini, yadirgarim.
Sevgi baska bir konu.

ana baba sozu onemlidir ben cok sever ve guvenirim anneme elimden geldigince sozunden cıkmam cunku dogru soyler faydama olur hep.

Bende bazen dinlemiyorum.P
Fazla anne kuzusu olmamak lazm;d

Arkadaşımın sevdiği ile arasını bozmuştu annesi. Şimdi annesinin beğendiği ile evli.

Anneyle çok içli dışlı olan erkekten olmaz maalesef…

Kastedilen şey bariz ana kuzulugu.. bu ne kadın ne erkek için hoşuma gitmeyecek bir durum hele de belli bir yaştan sonra. Lakin aileye olan saygı ve sevgi çok önemli. Size annesini ezdiren erkek de adam değildir sizi annesine ezdiren erkek de. Dengeyi sağlayabiliyor olmalı. Eşin ve ailenin yeri ayrıdır ve hiçbiri bir diğerinden üstün tutulmamali.

Böyle ciddili cevap verince de forum çok sıkıcı oluyor..

Kastedilen şey bariz ana kuzulugu.. bu ne kadın ne erkek için hoşuma gitmeyecek bir durum hele de belli bir yaştan sonra. Lakin aileye olan saygı ve sevgi çok önemli. Size annesini ezdiren erkek de adam değildir sizi annesine ezdiren erkek de. Dengeyi sağlayabiliyor olmalı. Eşin ve ailenin yeri ayrıdır ve hiçbiri bir diğerinden üstün tutulmamali.

Böyle ciddili cevap verince de forum çok sıkıcı oluyor..

sana böyle bir ağırbaşlılık geldi işe başlayınca farkında mısın?
günlük dozumuzu alalım konusunda coşan ash gitti.

Geri