Alavarez
Gümüş Üye
Bir daha değiştirmeyeceğim! Şimdi özür dileyeceğim. Annemi çok seviyorum! Ona kızdığım için böyle konuştum.
Sevimlilik.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir daha değiştirmeyeceğim! Şimdi özür dileyeceğim. Annemi çok seviyorum! Ona kızdığım için böyle konuştum.
Tövbe bismillah. . Ne demek o ya.. sorun ne ..ayy ne diyeceğimi bilemedim
.
Bu yaşta çok normal bu tepkilerin..Tam tahmin ettiğimiz yaşlar.. Ama çok sevimlisin..
Anneni değiştiremezsin.. Bir dönem daha çatışmalarınız devam edecek, sonra onu anlamaya başlayacaksın.. Buradaki abilerin/ablaların olarak hepimiz seninle aynı dönemlerden geçtik.. Hele ben annemin güdümlü terliklerinden çok çektim.. :hihi: Ergenlikte olduğun için bu çatışmalarınız normal.. Emin ol hiç bir anne sana senin annen gibi bakamaz, senin annen gibi olamaz..Anneler kızar da, döver de, sever de.. Ama bil ki kılına zarar gelse içi gider, içi.. Onlar da zor dönemlerden geçerler, senin içinde bulunduğun şu dönem de senin için zor olabilir ama daha güzel günlerin olacak eminim.. :s3:
Bak Merlin, özel mesaj gönderebilmek için 300 mesaj diyor ama bir türlü gönderemiyorum. Şimdi sana söylüyorum ki: annem bana yastığı koymuş karşısına, bir de sevmem batsın dedi, onların sebebi nedir bide sebebini bulmak için telefondan bir kişi/kurum aranır mı Merlin?Bu yaşta çok normal bu tepkilerin..Tam tahmin ettiğimiz yaşlar.. Ama çok sevimlisin..
Anneni değiştiremezsin.. Bir dönem daha çatışmalarınız devam edecek, sonra onu anlamaya başlayacaksın.. Buradaki abilerin/ablaların olarak hepimiz seninle aynı dönemlerden geçtik.. Hele ben annemin güdümlü terliklerinden çok çektim.. :hihi: Ergenlikte olduğun için bu çatışmalarınız normal.. Emin ol hiç bir anne sana senin annen gibi bakamaz, senin annen gibi olamaz..Anneler kızar da, döver de, sever de.. Ama bil ki kılına zarar gelse içi gider, içi.. Onlar da zor dönemlerden geçerler, senin içinde bulunduğun şu dönem de senin için zor olabilir ama daha güzel günlerin olacak eminim.. :s3: