Anne değiştirmek.

Konu sahibi son olarak 3096 gün önce görüldü
Merhaba!

Başka bir anne bulmak ve benim annemi değiştirmek için nereyle görüşmeliyiz?:s::cry:

Tövbe bismillah. . Ne demek o ya.. sorun ne ..ayy ne diyeceğimi bilemedim
.

Bir anneyi hak eden milyonlarca yetim varken annen seni değişsin bence.

Simdiki genclik iste hangi kameraya el salliyoruz ?
Ben yardim edemeyecegim sana yavri kus..anamdan memnunum :*

Basligi anlayamayip girmistim ama bi ergen bunalimi sanirim.
25e kadar sabret sonrasinda da kendi anne babanin baskasindan daha iyi oldugunu anliycaksin. Onlari anlamaya basliycaksin, onlarin da basedemedikleri sorunlari oldugunu, sana ihtiyaclari oldugunu vs vs..
Ha cok garip aileler de var, onlara lafim yok. Seninkileri tanimadan cok da yorum yapmak istemem, Allah anne babanin da hayirlisini versin.

belli ki yaşı henüz çok küçük. ergenliğin başında olabilir, ailesiyle küçük bir çatışma yaşamış olabilir ya da çok büyük problemler yaşıyor da olabilirler ama dikkat ederseniz türkçe kullanımı konusunda birçoğunuzdan daha başarılı. çocuğu yargılamadan önce bu duruma üzülmelisiniz bence.
ahmeto sorun nedir bilemiyorum ama umarım bi an önce çözersiniz, konuşmak istersen profil ya da özel mesajdan yazabilirsin bana.

Senin yaşlarındayken sıcak havadan bunalıp buzluğa bir çay bardağı su koymuştum. Soğuk su içmek istedim. Sonra ben bardağı unutunca su donmuş. Çok üzüldüm ve erimesini bekleyemedim. Bari buzu emerek serinleyeyim dedim. Dilim buza yapıştı. Çekiyorum çekiyorum kopmuyor. Dilimden kan gelmeye başladı. Nasil da korktum. Annemin yanına gittim. Şimdi empati yapacak olursak, evladının diline çay bardağı yapışmış sana doğru geliyor. Komik ve ironik. Ilık su dökerek buzu dilimden kopardı. Anneme korkudan ve çocuk aklımla "ölecek miyim anne? diye sordum. Nasıl da tebessüm etmişti.

O yaşlarda beni bundan kurtarınca kahramanım olmuştu. Hey gidi...

Not: An itibariyle kendimi nohut kafaya benzettim.

belli ki yaşı henüz çok küçük. ergenliğin başında olabilir, ailesiyle küçük bir çatışma yaşamış olabilir ya da çok büyük problemler yaşıyor da olabilirler ama dikkat ederseniz türkçe kullanımı konusunda birçoğunuzdan daha başarılı. çocuğu yargılamadan önce bu duruma üzülmelisiniz bence.
ahmeto sorun nedir bilemiyorum ama umarım bi an önce çözersiniz, konuşmak istersen profil ya da özel mesajdan yazabilirsin bana.

Belli ki yaşı henüz çok küçük. Ergenliğin başında olabilir, ailesiyle küçük bir çatışma yaşamış olabilir ya da çok büyük problemler yaşıyor da olabilir ama dikkat ederseniz Türkçe kullanımı konusunda birçoğunuzdan daha başarılı. Çocuğu yargılamadan önce bu duruma üzülmelisiniz bence.
ahmeto sorun nedir bilemiyorum ama umarım bir an önce çözersiniz, konuşmak istersen profil ya da özel mesajdan yazabilirsin bana
.

Senden başarılı evet. :T:

Konuyu bırakıp , birbirinizi yemelerinize hastayım gençlerr .

Not :Arkamdan laf atmayın , sinir etmeyin adamı .Çok iyi Türkçe kullansam esnaf değil , öğretmen olurdum . :O

cok iyi türkce kullanan arkadaş ariyorum.
olaylar olayyar :D ksadjmsfkçd.

Yalnız çocuk cidden oldukça düzgün kullanıyor ve buradaki birçok kişinin böyle bir yetisinin olmadığı da gerçek bence ti'ye almayın ama yine de siz bilirsiniz :d

Geri