ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beni de öptü sarıldı.. Osmanlı avizesi gibi sallanan küpeleri ile çıksa gelse de endam görsek gülsek tatlı şakaları ile mizahi ile ya )

Harikulade enerjisine ve kıvrak zekasına imrendiğim üyelerden biri. Az mention'da çok feyzaldık. Sevgilerle...

Larien'in kamkileytosu, kayıplarda. Keşke yine buralarda olsa. Forumsal'ın yükşeliş devrinde Hürrem Sultan misali başarıyla hüküm sürmüş, hiç bir entrikaya bulaşmamış, harikulade bir kadın üyemizdir. Saltanatında bütün Forumsal coğrafyasında, her türden üye barış ve huzur içinde yaşamıştır. Saygılar, sevgiler, hürmetler.

Normalde sözlük konularına yazmadan şöyle kim ne yazmış diye okurum, ama anna hanımın sözlük okuyacağıma savaş ve barış kitabını okurum, daha çabuk biter :) ufaktan göz gezdirdim, herkes bir şeyler yazıp çizmiş.. kontrol ettim, forumda en fazla yazılan sayfa burası.. ben de bir katkı sunayım dedim.. yalnız şu başlıkta ki "pörli" muhabbeti nedir bilmiyorum, hiç gündeme gelmedi.. nedir bunun esprisi, nick mi lakap mı bilemedim.. neyse bir ara öğreniriz.
Ben de yazmaya başlayınca destan yazıyorum ya, anna da pek sevmez uzun okumayı ama olsun. Çok uzun zamandır buraya yazmadım, çünkü beni pek sevmez, nedendir bilinmez :)
Eskisi kadar çok göremiyoruz, ama arada etkileşim yapıyoruz. Neşesi daim olsun, arada komiklikler yapıyor, iyi bak kendine anna.
İyilik, güzellikler diliyorum. İyiyiz iyi :)

yalnız şu başlıkta ki "pörli" muhabbeti nedir bilmiyorum, hiç gündeme gelmedi.. nedir bunun esprisi, nick mi lakap mı bilemedim.. neyse bir ara öğreniriz.
O pörli meselesi kadim bir konu. Anna Karenina Hanım şuan reenkarne olmuş ikinci hayatını yaşıyor. İlk hayatında, Antik Yunanistan'da yaşayan ve Pearly adıyla bilinen ünlü bir kadın şairdi, günümüze kadar ulaşan bir çok kıymetli eserleri vardır.

Normalde sözlük konularına yazmadan şöyle kim ne yazmış diye okurum, ama anna hanımın sözlük okuyacağıma savaş ve barış kitabını okurum, daha çabuk biter :) ufaktan göz gezdirdim, herkes bir şeyler yazıp çizmiş.. kontrol ettim, forumda en fazla yazılan sayfa burası.. ben de bir katkı sunayım dedim.. yalnız şu başlıkta ki "pörli" muhabbeti nedir bilmiyorum, hiç gündeme gelmedi.. nedir bunun esprisi, nick mi lakap mı bilemedim.. neyse bir ara öğreniriz.
Ben de yazmaya başlayınca destan yazıyorum ya, anna da pek sevmez uzun okumayı ama olsun. Çok uzun zamandır buraya yazmadım, çünkü beni pek sevmez, nedendir bilinmez :)
Eskisi kadar çok göremiyoruz, ama arada etkileşim yapıyoruz. Neşesi daim olsun, arada komiklikler yapıyor, iyi bak kendine anna.
İyilik, güzellikler diliyorum. İyiyiz iyi :)
Nutuk kitabınımı okusam daha erken biter benim sözlük konusumu diye sorsalar ben de nutuk derim……
Eskiden nickim pearly idi… sirius bana pörli diyordu bunuda konuyu açarken eklemiş benim hoşuma gitti değişik……
Sevmediğimi kim söyledi sljj mesela yemeklerini seviyorum bence soğanları bütün halde pişirmen çok sağlıklı bir düşünce…. Antibiyotik sonucta ince doğranmış yemeğin içinde ölmüş soğanı bulup nasıl faydalanayım…… bir daha marifetli eller yarışmasında oyumu senden yana kullanıcam……
Yarışma boyunca hep şu şekil destek vericem ….. hayırlı bayramlar…
IMG_2908.jpeg

O pörli meselesi kadim bir konu. Anna Karenina Hanım şuan reenkarne olmuş ikinci hayatını yaşıyor. İlk hayatında, Antik Yunanistan'da yaşayan ve Pearly adıyla bilinen ünlü bir kadın şairdi, günümüze kadar ulaşan bir çok kıymetli eserleri vardır.
Abi ikidir beni çok abartıyorsun ama yinede sağol……

Adını yokluğunu hissettiğiniz forum üyesi konusuna yazmama 2-3 gün kaldı bilgisine.

@Anna Karenina

Yazdıkların için çok mutlu oldum, teşekkür ederim.:emoji_two_hearts:

Forumda ne kadar inişli çıkışlı dönemler yaşansa da bazı insanların varlığı, huzur vermeye devam ediyor ki sen de onlardan birisisin. Neşeli yorumlarını okumayı özlemişiz, vakit buldukça hep burada ol lütfen.:bahar:

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu birlikte kutlayacağımız günler de gelecek ve bu vesile ile yeni sezon şampiyonluğunuzu tebrik ederim.:kalp:

Neredeyse on yıl… Kalbimin en güzel köşesinde. Beni çok güldürmüşlüğü vardır, şimdi saçma sapan gelse de o dönemki dertlerim, onunla çok dertleşmişliğim de vardır. Her türlü sır ve dert emanet edilir ona. Gerçekten severim, bunu da biz istemedikçe, ikimizden biri “tamam buraya kadar” demedikçe hiç kimse ve hiçbir koşul değiştiremez. Bu da böyle bilinsin:d Seviyorum seni, sen de benim hep tanıdığım o cevval, yürekli, tatlı, komik kadınsın. Her şey değişebilir ve değişti ama sana dair iyi özellikler hiç değişmedi. Canım benim.

gün görmüş, cihan gezmiş, sanata ilgili nitekim sanatçı biri ama küçükken oğlan çocuklarını dövüyordu...
Dövdüğüm çocuklar gözümün önüne geldi….bi ara sınıftaki çocuğu sıranın üstünde yumruklamıştım skjh öğretmen ailemi çağırıp “kızınız çok dik başlı” diye şikayet etmişti…… bu arada bu olay ilkokul iki de yaşandı…..ailem sağolsun çok kibar yetiştirmeye çalıştı ama ben kendi imkanlarımla cingene olmayı başardım….

Uzaktan uzağa gerçekten postlarini severek okuduğum bir hanimefendi..
Rumuzuna olan sempatim tolstoydan.

Buralarda görmek güzel..

Yeniden buralarda olmasına sevindiğim hatun kişisi… eskiden annayı gördüğümde direkt kafamda Müslüm belirir “seni yazdım kalbimeee” söylemeye başlardım.. artık arabesk paylaşmıyor….Neden? -bakma sen bana, paylaşmana gerek yok- kdjg.
Annacımı seviyorum, yorumlarını okumayı seviyorum hep var olsun, mutlu olsun♥️

Merhaba anna hanım. Senin komşu Larien hanıma uğraşmışken, bir de sana geleyim dedim.
Her şey yolunda sanırım, yani öyledir diye düşünüyorum. Nasıl olmasın ki, işi gücü bırakıp bayram konusu açmış kadınsın.. görünce ah ben nereye geldim dedim bir an.. ama güzel oldu, artık bayram konuları sende :)
Uzun uzun yazıyorum, okuyacaksın.. başka şansın yok, çünkü özetini isteyeceğim yazdıklarımın.
Bayram sonrası deri tulum peyniri, acılı kasap sucuğu ve üç litre şalgam yola çıkacak.. gerçi en son şalgam gönderdim olay oldu haha.
Forum seninle neşeli, ne yazmış diye baktığım birisin ve sohbetini seviyorum.
Yüzünden gülücük eksik olmasın, her zaman iyi insanlar çıksın karşına.. değerini bilen, seni önemseyen ve arkadaşlığının hakkını verenler ile yola devam etmen dileğiyle..
Bazı çiçekler her toprakta yetişmez, iyi kal.

Geri