ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
tam bizim aramızda geçecek bir muhabbet bu jfjd

Son düzenleme:
Kanarya sözü de vardı galiba.:) Siyah kedi çizmişti ve çok güzeldi.

Benim gibi o da Kılıçdaroğlu hayranı ancak gizliyor.:)

ben tam yazacaktım telefon geldi… böyle bişe olamaz… eşkiya yosito yazmış:/

çok seviyorum be. izin verse neler neler yapacağım ona ama anacım bazı şeylere müsaade etmiyor.
çok başarılı olsun, hep huzurlu olsun, ailesi hep iyi olsun, kendisi hep mutlu olsun istiyorum. aşık olsun, sevsin istiyorum. çok güzel bir kız. her anlamda. herkes bilsin istiyorum. öpcük.

Alnımda gloss yazdığını düşünüyorum Lefty hnm... İnsan içine cıkamıyorum... Bir grup insan görüyorum.. yüzlerine yanmış kömür sürüp duruyorlar..... dönüp cibrile bunlar kim diye soruyorum (allahım affet) bunlar, parası cıkmadı diye cakma gloss alanlarla alay eden kimselerdir diyor......

Hocam hem büşra demene gıcık oldum hem de üçüncü oluşuma..... farklı bi duygu yarattı... neden birinci değil de üçüncü soruyorum sadece............
:D yani hakkını yiyemem. O kadar da Büşra değilsin. Sana gelene kadaaaar... Aslında iyi birşey söylemek istedim senin için.

:D yani hakkını yiyemem. O kadar da Büşra değilsin. Sana gelene kadaaaar... Aslında iyi birşey söylemek istedim senin için.
Hocam bi anket acılsa.. laiklik mi şeriat mı diye sorsalar, ben şeriat derim skjj artık sıralamayı bir daha gözden gecirelim...........

Alnımda gloss yazdığını düşünüyorum Lefty hnm... İnsan içine cıkamıyorum... Bir grup insan görüyorum.. yüzlerine yanmış kömür sürüp duruyorlar..... dönüp cibrile bunlar kim diye soruyorum (allahım affet) bunlar, parası cıkmadı diye cakma gloss alanlarla alay eden kimselerdir diyor......
Neyse ki alay edenler arasında yokum.:) :emoji_revolving_hearts:
Bu anlattığın tasviri çizime yansıtıp alaya edenleri de tek tek deşifre edebilirsin diye düşündüm ancak karar senin.:)

Olabildiğince şahsına münhasır tanıdım tanıyalı kalitesinden zerre ödün vermeyen egosu olmayan o kişi. Tartışınca da ona kin güdemezsiniz çünkü aurası buna izin vermez. Küpeleri ile ünlü olabilir aslında ben saçımı bile taşıyamaz bunalırken o küpeleri taşımak bravo yakışıyor da.
Sevdiklerini savunurken öyle laf olsun diye değil benimsemiş ve sahiplenme duygusunu hissettiriyor. Bazı insanlar tebessüm ile anımsanır.

Geri