Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayyyy leftyyyy çok tatlısın unutmuştuk yine hatirladikkk heheheh:p
Hocam hem büşra demene gıcık oldum hem de üçüncü oluşuma..... farklı bi duygu yarattı... neden birinci değil de üçüncü soruyorum sadece............Büşralardan üçüncüsü.
Hocam hem büşra demene gıcık oldum hem de üçüncü oluşuma..... farklı bi duygu yarattı... neden birinci değil de üçüncü soruyorum sadece............
Hocam bi anket acılsa.. laiklik mi şeriat mı diye sorsalar, ben şeriat derim skjj artık sıralamayı bir daha gözden gecirelim...........yani hakkını yiyemem. O kadar da Büşra değilsin. Sana gelene kadaaaar... Aslında iyi birşey söylemek istedim senin için.
Aman o da bişey mi. Hala üçsünHocam bi anket acılsa.. laiklik mi şeriat mı diye sorsalar, ben şeriat derim skjj artık sıralamayı bir daha gözden gecirelim...........
Neyse ki alay edenler arasında yokum.Alnımda gloss yazdığını düşünüyorum Lefty hnm... İnsan içine cıkamıyorum... Bir grup insan görüyorum.. yüzlerine yanmış kömür sürüp duruyorlar..... dönüp cibrile bunlar kim diye soruyorum (allahım affet) bunlar, parası cıkmadı diye cakma gloss alanlarla alay eden kimselerdir diyor......
Varlığı ile huzur ve yorumları ile neşe veriyor. Seviliyorsun @Anna Karenina cığım, mutluluğun daim olsun.
İkiniz hep peş peşe yorum yapıyorsunuz fark ettiniz mi... evet oturdum bugün bunu fark ettim skjj yosuncum önümüzdeki secimlerde cok güleriz bence.s Lefty hanımcım teşekkür ederim.. seviliyorsunuz....keşke daha fazla yazsa okuyup gülelim:=)