ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Yine neye küstü acaba
Tripkolik
Beni bu kadar iyi tanıyamazsın......
Özledik kendisini ve dilerim gelir en kısa sürede...
Lefty hanım ben de sizlerle bir arada olmayı ve bazı kişileri cok özledim...
kısa süreli bir ayrılık oldu.. uzaklaşmak istedim kendi hür irademi kullanaraktan...
X cok sevdiğim bir hanıma "arkadaşlarını da al git" dedi.. Erdoğan mısın mübarek slkj
O öyle diyince "hadi arkadaşlar gidiyoruz.. beni takip edin" dedim.. bunu sesli söylemeyi unutmuşum kimse peşimden gelmedi.. tek ben alıp başımı gitmişim skjj

Bu arada selam Lefty hnm.

kısa süreli bir ayrılık oldu.. uzaklaşmak istedim kendi hür irademi kullanaraktan...
X cok sevdiğim bir hanıma "arkadaşlarını da al git" dedi.. Erdoğan mısın mübarek slkj
O öyle diyince "hadi arkadaşlar gidiyoruz.. beni takip edin" dedim.. bunu sesli söylemeyi unutmuşum kimse peşimden gelmedi.. tek ben alıp başımı gitmişim skjj

Algida seçicilik nedir, ornekleriyle aciklayiniz.

Seni Sibel Kavunoğlu paklar bu saatten sonra.

Hoş geldin sevgili @Anna Karenina :emoji_two_hearts:
Anlaşılan o ki tek kişilik bir isyan çıkarttın ancak kimsenin haberi olmadı.:)
Burada olmana çok sevindim, seni göremeyince merak ediyoruz ve sorun da çözülmüş anlaşılan.
Seni hep neşeli görmek umuduyla sevgilerimi yolluyorum.

Sâdece bayanlara ait forum kurma hevesinde umarım başarılı olur :D

Kuracağım foruma erkeklerden bir tek f5'i alıcam.. onu da banlayıp yollicam.....

• Üzgün
Tepkiler: f5
Forumum ismi hazir deli dudular forumlari....
"Aklı yok fikri yok deli misali forumları" nasıl? illa damardan giricem ya slkj cok uzun bunu her yazdıklarında küfür yiyebiliriz.. o yüzden eleyelim..
Düşünsene gercekten forum actığımızı.. lider koltuğuna kurulmuşsun hakimiyet sende..patronluk değiştirmez bizi derken selamı sabahı kesmeye başlıyormuşuz.. tek kaşımız havada geziniyormuşuz.. tüm iticiliğimizle.. bence kimse bizi takmaz istediğin kadar kaşını kaldır.. herkes bizim sacma sapan hallerimizi biliyor... "noldunuz len siz" derler skjj yumruk koyarlar bize.. ay can güvenliğimiz yok.....

Larien onu me'like nickiyle sızdırıcaz foruma...

Üzgün ya da keyifsiz olmasını hiç istemem.
Bu tarz hallerini önemsediğim bir kaç kişiden.

Geri