Anna Karenina
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni bu kadar iyi tanıyamazsın......Yine neye küstü acaba
Tripkolik
Lefty hanım ben de sizlerle bir arada olmayı ve bazı kişileri cok özledim...Özledik kendisini ve dilerim gelir en kısa sürede...
Algida seçicilik nedir, ornekleriyle aciklayiniz.Beni bu kadar iyi tanıyamazsın......
Lefty hanım ben de sizlerle bir arada olmayı ve bazı kişileri cok özledim...
kısa süreli bir ayrılık oldu.. uzaklaşmak istedim kendi hür irademi kullanaraktan...
X cok sevdiğim bir hanıma "arkadaşlarını da al git" dedi.. Erdoğan mısın mübarek slkj
O öyle diyince "hadi arkadaşlar gidiyoruz.. beni takip edin" dedim.. bunu sesli söylemeyi unutmuşum kimse peşimden gelmedi.. tek ben alıp başımı gitmişim skjj
Bu arada selam Lefty hnm.
Hoş geldin sevgili @Anna KareninaBeni bu kadar iyi tanıyamazsın......
Lefty hanım ben de sizlerle bir arada olmayı ve bazı kişileri cok özledim...
kısa süreli bir ayrılık oldu.. uzaklaşmak istedim kendi hür irademi kullanaraktan...
X cok sevdiğim bir hanıma "arkadaşlarını da al git" dedi.. Erdoğan mısın mübarek slkj
O öyle diyince "hadi arkadaşlar gidiyoruz.. beni takip edin" dedim.. bunu sesli söylemeyi unutmuşum kimse peşimden gelmedi.. tek ben alıp başımı gitmişim skjj
Bu arada selam Lefty hnm.
Hoş geldin sevgili @Anna Karenina
Anlaşılan o ki tek kişilik bir isyan çıkarttın ancak kimsenin haberi olmadı.![]()
meli'yi de alalım...Kuracağım foruma erkeklerden bir tek f5'i alıcam.. onu da banlayıp yollicam.....
"Aklı yok fikri yok deli misali forumları" nasıl? illa damardan giricem ya slkj cok uzun bunu her yazdıklarında küfür yiyebiliriz.. o yüzden eleyelim..Forumum ismi hazir deli dudular forumlari....